Horoscop

Horoscop 22 noiembrie 2016

Berbec – Horoscop 22 noiembrie 2016
Nu poţi trece uşor la etapă următoare a unei acţiuni ce părea să evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obligă să-ţi aduni forţele mai atent şi să acţionezi cu îndrăzneala şi ambiţie. Nu aştepta să se rezolve de la sine, ci pune umărul concret pentru că lucrurile să revină pe linia normală de evoluţie. Deţii toate resursele pentru a depăşi acest impas: curaj, tărie de caracter, energie din belşug, dar mai ai nevoie şi de un dram de noroc care să te susţină pe parcurs.

Taur Horoscop 22 noiembrie 2016
Primeşti o suma de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare. Ai toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, investiţiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de împlinire profundă, pentru că toate îţi ies de minune: îţi duci la capăt planurile începute şi mai acumulezi şi un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Gemeni Horoscop 22 noiembrie 2016
Te afli în compania unor persoane foarte diferite şi ori tu trebuie să devii un fel de arbitru între taberele formate, ori să încerci să colaborezi eficient cu fiecare. Tu eşti, la rândul tău, cu totul altfel decât aceştia, iar diferenţele atât de mari de personalitate, de metodă de lucru sau de comunicare şi de atitudine în faţă unor situaţii poate crea şi animozităţi, pentru că fiecare o ţine pe a lui, dar şi un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urmă urmei.

Rac Horoscop 22 noiembrie 2016
Cineva intervine în treburile tale şi strică tot, în loc să duci mai departe ceva ce părea să meargă bine, acum trebuie să stai pe loc şi să repari greşelile acestui inamic care şi-a băgat nasul unde nu-i fierbea oală. Descoperi, cu această ocazie, cine e rivalul din umbră care umblă cu bârfe şi cu beţe în roate, pentru că îţi dai seama mai clar că există cineva în spatele problemelor cu care te confrunţi de la o vreme. Dată viitoare vei şti să te protejezi de astfel de oameni!

Leu Horoscop 22 noiembrie 2016
Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu ai parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile tale. Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă te-ai lovi de un zid de răceală şi indiferenţă la orice tentativă de a te apropie. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta, schimbă direcţia dialogului către altcineva, deci ieşi din acest mediu şi alătură-te unor oameni care îţi seamănă: la fel de dornici de activitate, volubili şi cooperanţi.

Fecioara Horoscop 22 noiembrie 2016
Priveşte în jurul tău şi descoperă ce largă e lumea! Nu eşti singur în acest univers şi, mai ales, ai un rol major în viaţă celor pe care îi ai alături. Viaţă pe acest pământ e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, că atare bucură-te de ceea ce primeşti de la ceilalţi şi oferă şi tu înapoi înzecit. E imposibil doar să dai, sigur primeşti şi tu în aceeaşi măsură! Fiecare cadou pe care îl dai poate clădi o lume mai bună, deci nu te opri din procesul dăruirii. Altruismul tău atrage alături de ţine că un magnet pe alţii care au şi ei ceva de oferit, căci schimbul de daruri e sincer!

Balanţă Horoscop 22 noiembrie 2016
Azi te simţi în largul tău, liber, poţi pluti încotro doreşti, fără să ţii cont, nicio clipă, de ceea ce se petrece în jur. Chiar dacă se mai nasc tensiuni prin preajma, chiar dacă mai auzi pe unii că ridică tonul şi abia aşteaptă motiv de ceartă, tu eşti atât de liniştit şi de netulburat că un lac de munte… Nimic agresiv nu te poate atinge. Dai dovadă de o fantastică flexibilitate, că apă care se scurge printre pietre, eşti o formă de energie care nu poate fi nici ţinută pe loc, nici blocată, nici capturată, în continuă scurgere lînă.

Scorpion Horoscop 22 noiembrie 2016
Este o ocazie bună de a-ţi arată valoarea şi de a câştigă respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o plăcere să ieşi la rampă şi să spui ce ştii, pentru că te bazezi pe o experienţă bogată acumulată în timp îndelungat. Mult aşteptată şansă de a te evidenţia apare, că atare profită de ea fără să stai pe gânduri şi fără să o faci pe modestul. O persoană importantă stă cu ochii pe ţine pentru a-ţi estimează calităţile, pentru că intenţionează să îţi facă o propunere interesantă. Nu aştepta să te remarce, arată cine eşti.

Săgetător Horoscop 22 noiembrie 2016
Veştile care sosesc azi de la prieteni au un efect mobilizator asupra ta şi îţi dau alt chef de acţiune. Devii mai implicat, mai agresiv, în sensul bun al cuvântului, şi nu te laşi până ce nu duci la capăt ceea ce ai început. Când ştii că ai susţinători şi adepţi, ai mai mult curaj să continui o acţiune, oricât de dificilă ar fi. Ai un grup de suport care te împinge de la spate şi te face să crezi mai mult în scopul pentru care munceşti şi de dragul lor, te ambiţionezi să ajungi repede la rezultatele visate.

Capricorn Horoscop 22 noiembrie 2016
Linişteşte-te în cursa ta nebună spre marile scopuri, pentru că nu acesta e ritmul care se potriveşte procesului spre care ai pornit! E nevoie de o abordare calmă, tihnită, lentă a acestei probleme, deci nu pretinde rezultate imediate. Aminteşte-ţi de cheia tuturor lucrurilor – răbdare – şi ai să vezi că bine se aşează toate! Eşti în miezul unei acţiuni, a început de ceva vreme şi încă mai durează ceva vreme, dar important acum nu e nivelul pe care te afli şi cât mai ai până la capăt, ci faptul că totul evoluează conform planurilor.

Vărsător Horoscop 22 noiembrie 2016
Cei din jurul tău se îndoiesc de ţine şi îţi pun tot felul de beţe în roate ce nu te lasă să duci la îndeplinire ce ai început. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, şi de aceea unii se ridică vehement împotriva ta. E nevoie de unele explicaţii, pentru că ceilalţi consideră că nu mergi pe căile cele mai corecte, de aceea e bine să-ţi exprimi mai clar intenţiile, că să nu te trezeşti mai devreme sau mai târziu doar cu opoziţii. Unii sunt mai greu de convins, dar poţi reuşi dacă, înainte de toate, le recâştigi încrederea şi simpatia.
Citeşte şi: Zodia care trece cel mai uşor peste despărţire

Peşti Horoscop 22 noiembrie 2016
Dacă renunţi tocmai acum la un vis, e posibil că acesta să fie momentul ce precede de fapt succes dorit! Nu ai motive să abandonezi corabia, doar pentru că ai impresia că nimic nu se mai întâmplă. Emoţia negativă a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ea te face să vezi doar jumătatea goală a paharului, spunând… nu se poate! Renunţă la această atitudine şi descoperă cât de multe elemente benefice ai deja pe lista ta. Comparând ce ai cu ce nu ai primit încă, vei vedea că lista cu plusuri e mult mai lungă, deci de ce să te opreşti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar eşti pe calea cea bună: vâsleşte mai departe!  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *