Horoscop

Horoscop 23 aprilie 2020. Zodiile au parte de o zi dificilă

Horoscop 23 aprilie – Berbec
Azi stai liniștit, nu te aștepta la mari acțiuni pentru că nu vor fi tot timpul în viața ta. Uneori vei avea perioade mai plictisitoare, în care pare că nu se întâmplă nimic, dar asta este normal. Este o perioadă în care vei avea de învățat.

Horoscop 23 aprilie- Taur
Ai o voce în cap care îți va spune soluția unei probleme dificile. Deși știi că nu are rost să continui, nici să renunți nu îți vine. Nu te mai întreba ce urmează după acest final care te sperie. Curajul de a merge mai departe va fi răsplătit din plin. Este important să înțelegi că un final este doar o șansă la un nou început.

Horoscop 23 aprilie- Gemeni
Dacă vrei să te înțelegi cu oricine, va trebui să judeci lumea corect, fără să ai un ton ridicat. Este bine să te pui în pielea celor care te ascultă și să îți imaginezi cum ai reacționa tu la acea critică. Mai mult, ar trebui să nu le pui vreo etichetă necuvenită. Încearcă să le vorbești cu căldură și simpatie.

Horoscop 23 aprilie- Rac
Ai de câștigat din anturajul în care te vei găsi astăzi pentru că vei întâlni oameni inteligenți, înțelepți de la care ai ce învăța. Este bine să îi asculți cu urechile larg deschise atunci când vorbesc. Îți pot fi mentori, profesori sau îndrumători spre acel succes la care visezi de atât timp.

Horoscop 23 aprilie- Leu
Astăzi vei fi tot mai stresat și vei avea impresia că ai în jur numai inamici și ghinioane, dar problema este de fapt la tine. O persoană cu un caracter îndoielnic este de fapt în apropierea ta și te folosește pentru propriile scopuri. Este bine să stai departe de el, să nu îi împărtășești vise, dorințe sau secrete intime. Altfel se va folosi de ele împotriva ta.

Horoscop 23 aprilie- Fecioară
Uneori ai nevoie de o pauză și acel moment este astăzi. Dă-ți voie să te relaxezi fără să te judeci și află de ce ai nevoie mai exact. Ai putea afla că nu îți trebuie nimic din tot ce te zbați să obții. Nevoile tale sunt de fapt mai simple decât ai crede și ai uitat să le mai asculți. Este bine să ții cont de vocea copilului interior.

Horoscop 23 aprilie- Balanță
Uneori nu primești tot ce îți dorești de la o anumită persoană, deci nu îți face prea multe speranțe. Este bine să ai mai multe căi de a ajunge la ce îți dorești. Este bine mereu să ai mai multe planuri în caz de scenariu negativ. Nu trebuie niciodată să mizezi pe o singură carte. Poate nu te-ai gândit, dar ai nevoie de planuri de rezervă.

Horoscop 23 aprilie- Scorpion
Uneori ai nevoie de o pauză din toate eforturile și asta trebuie să faci astăzi. Stai puțin pe loc și nu te agita. Află din sufletul tău de ce ai nevoie. Ai putea afla că de fapt nu îți dorești nimic din ce credeai până acum. Cel mai bine este să te rupi din nebunia cotidiană și să petreci puțin timp cu tine. Uneori tot ce ai nevoie este de o pauză de la tot vacarmul cotidian.

Horoscop 23 aprilie- Săgetător
Îți dorești multe lucruri si nu le poți face singur. Trebuie să înveți să ceri ajutorul. Sunt destule persoane în preajma ta care sunt dispuse să te ajute dacă ai apela la ele. Uneori trebuie să înțelegi că nu poți ridica o construcție imensă dacă nu obții ajutor. Ai toate resursele de care ai nevoie, dar nu poți face totul singur. Încă o mână de ajutor te va ajuta să faci totul mai rapid.

Horoscop 23 aprilie- Capricorn
Azi nu trebuie să accepți răutățile, criticile sau comentariile malițioase de la alți oameni. Nu le meriți, așa că este bine să ripostezi! Nu mai discuta cu oamenii pesimiști, negativiști, care au un ton grăbit. Întotdeauna când ceva merge bine în viața ta vor apărea oameni care încearcă să îți strice bucuria, dar tu ai puterea de a-i da afară.

Horoscop 23 aprilie- Vărsător
Nu pune la suflet vorbele altora mai ales când sunt dure și te rănesc. Unii au o obsesie din a se lega de punctele sensibile ale altora. Tu ai evoluat si ai deja experiență, dar ei se leagă tot de o veche eroare. Nu îi asculta pe cei care te acuză de erori pe care tu le-ai reparat deja și ai învățat din ele. Ai răbdare cu ei pentru că vor afla într-un final cine ești cu adevărat!

Horoscop 23 aprilie- Pești
Azi te vei simți îngrijorat și neliniștit. Este bine să îți iei un moment să te uiti în sufletul tău pentru a găsi rezolvarea. Uneori temerile tale nu au de fapt niciun motiv de îngrijorare. Va trebui să le risipești cu încredere, puțin câte puțin. Ai nevoie de cineva care să te încurajeze, în loc să te critice și judece la orice pas. Acești oameni nu au nimic personal cu tine, sunt doar furioși pe ei înșiși. Ai toate resursele de care ai nevoie, nu le mai ascunde!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *