Horoscop

Horoscop 8 decembrie 2016

Berbec – Horoscop 8 decembrie 2016
Nu ai încredere în colaboratorii pe care-i ai alături, poate unii chiar îţi dau motive clare de suspiciune şi preferi să-i ţii la distanţă, că să nu depinzi cumva de intervenţia lor. Presimţi că în anturajul tău s-a infiltrat un fals prieten care priveşte cu invidie şi un dram de răutate ceea ce faci, deci, dacă intuiţia te trage de mânecă, ar fi bine să ţii cont de ea şi să reduci la minimum confidenţele sau dialogul cu un astfel de om. Primeşti suficiente avertismente asupra adevăratului caracter al acelei persoane că să poţi lua măsuri din timp că să-l scoţi, încetul cu încetul, din zona ta intimă. Nu ai nevoie de asemenea prieteni!

Taur Horoscop 8 decembrie 2016
Nu pune la suflet replicile dure pe care ţi le mai aruncă unii în faţă. Ei nu ştiu să se comporte, asta e tot, dar s-ar putea că mesajul lor să aibă sens şi chiar să-ţi fie de folos, dacă treci peste tonul agresiv cu care ţi se adresează. O discuţie în contradictoriu începută azi, deşi poate atinge şi cote alarmante, se va dovedi a fi scânteia perfectă pentru a lua măsuri mai drastice în viaţă ta: să renunţi la un obicei, să opreşti un drum care nu-şi mai are rostul sau să accepţi din mers o altă opinie decât cea proprie. Chiar dacă ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu înseamnă că trebuie să le ignori.

Gemeni Horoscop 8 decembrie 2016
Aştepţi de undeva scânteia care să-ţi dea impulsul să porneşti o acţiune nouă, de la care ai mari speranţe. Doar de atât mai ai nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapă cu etapă. Vestea poate sosi chiar acum, după care lucrurile vor evolua că la carte, cu şansă de a ajunge la roadele visate mult mai repede decât ai fi sperat, semn că prinzi un vânt bun la pupă care te propulsează direct la ţintă finală. Uneori ai nevoie de atât de puţin pentru a schimbă macazul! De o idee, că atare aici trebuie să depui cele mai mari eforturi: în găsirea soluţiei cele mai bune pentru ţine.

Rac Horoscop 8 decembrie 2016
Ai pus punct unei acţiuni, dar te îndoieşti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poţi schimbă, nu mai are rost să analizezi retroactiv totul, ci să-ţi asumi decizia luată. E un final de drum care te face acum să regândeşti totul, să priveşti înapoi, să regreţi alegerile făcute, dar, pentru că decizia e deja luată şi nu mai poate fi schimbată, ar fi bine să o accepţi că atare şi să accepţi drumul ales. Ai mereu senzaţia că ar mai fi existat şi alte soluţii, că se putea face şi altfel, dar e prea târziu să mai schimbi ceva, deci mergi mai departe în sensul ales de ţine, fără a mai privi înapoi!

Leu Horoscop 8 decembrie 2016
Spui prea repede imposibil, chiar şi fără a încerca să faci acel lucru care ţi se cere acum. Eşti într-un moment ceva mai comod în care nu ai chef de nimic obositor, de aceea refuzi orice invitaţie de a participa la o activitate solicitantă. Păcat, ratezi nişte rezultate demne de laudă! Ba chiar atunci când ai mai puţină tragere de inima către ceva, roadele pot fi şi mai bune, tocmai pentru că ţi-ai pus ambiţia la contribuţie şi ai depăşit lenea iniţială. Orice ţi s-ar cere şi, din lene, spui nu, s-ar putea să fie exact ceea ce ţi-ar fi oferit cele mai mari motive de satisfacţie, deci ce-ar fi să lupţi cu această confortabilă comoditate care te copleşeşte? Ridică-te şi lupta!

Fecioara Horoscop 8 decembrie 2016
Eşti obosit şi, pentru că îţi lipseşte energia, ai tendinţa de a la vedea pe toate că pe nişte poveri imposibil de dus în spate. Nu lua decizii când eşti într-o astfel de stare, pentru că ar gravita în jurul ideii de abandon sau de eşec, or tu eşti un luptător prin definiţie. Mai bine iei o pauză până-ţi reîncarci bateriile şi apoi eşti pregătit să faci schimbările care se cer. Dacă le-ai face acum, nu ar ieşi la nivelul aşteptărilor tale sau ale celor din jur, că atare amână şi tu cumva eventualele confruntări dificile sau importante pentru reputaţia ta. Azi eşti prea negativist, prea pesimist, şi îl iei pe nu pot în braţe.

Citeşte continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *