Horoscop

HOROSCOP – Capricornii vor avea mari satisfacții profesionale.

TAUR
S-ar putea să vă loviți de o serie întreagă de dificultăți și să aveți impresia că munciți degeaba. Cei din jur sunt dispuși să vă ajute.

GEMENI
Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, relaxați-vă. Aveți de gând să cheltuiți o sumă importantă. Fiți prudent, nu este un moment favorabil investițiilor sau cheltuielilor mari!

RAC

Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire. Sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați problemele importante.

LEU

Fiți atent la serviciu și cu partenerii de afaceri, pentru că s-ar putea să aveți probleme de comunicare. Nu este cazul să vă îngrijorați din cauza dificultăților financiare de moment.

FECIOARĂ
Treceți printr-o perioadă dificilă din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Păstrați-vă calmul și apelați la ajutorul unui prieten.

BALANŢĂ

Este posibil să aveți un eșec în afaceri și să fiți dezamăgit. Nu vă întristați, pentru că vor apărea și alte oportunități. Fiți mai răbdător și evitați speculațiile.

SCORPION

S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Acceptați, chiar dacă nu sunteți prea încântat de câștig. Ar fi bine să vă odihniți mai mult.

SĂGETĂTOR
Resimțiți o stare de confuzie care vă poate face să întârziați lucrările de serviciu. Nu provocați discuții aprinse cu șefii! Totul va reveni la normal și veți recupera terenul pierdut.

CAPRICORN
S-ar putea să plecați într-o delegație în care puteți avea mari satisfacții profesionale. Aveți grijă de bagaje, ca să nu pierdeți ceva important.

VĂRSĂTOR

Se anunță o zi încărcată, așa că stabiliți clar lista de priorități. Este posibil să vă schimbați programul și să vă ocupați de problemele partenerului de viață.

PEŞTI
Sunteți predispus să faceți greșeli din cauza cărora acumulați întârzieri. Nu vă agitați și acceptați ajutorul colegilor. Ieșiți in lume!  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *