Horoscop

Horoscop LUNI 11 IANUARIE 2021. Început de săptămâna cu forțe proaspete

Taur
Nu e un moment bun să intrați într-un parteneriat nou, de aceea cel mai indicat este să rămâneți în punctul în care sunteți. Fiind consecvent, veți profita de beneficii poate mai târziu, dar bine.

Gemeni
Este foarte important să te concentrezi în acțiunile pe care le întreprinzi, deoarece poți fi un pic distrat sau distras de anumite gânduri. Da-i timpului timp și nu încerca să grăbești un proces care e făcut să dureze.

Rac
Anumite câștiguri le puteți realiza prin ceilalți, iar asta vă convine cumva. Partenerul de viață poate să fie baza voastră și susținerea în stabilizare anumitor probleme, așa că nu ezitați să-i cereți ajutorul.

Leu
Lucrurile au nevoie de implicarea voastră directă pentru a ieși cum va doriți, iar asta chiar dacă e obositor, până la urmă va va aduce rezultatele mult dorite încet și bine.

Fecioară
Începutul de săptămâna va găsește cu forțe proaspete, chiar dacă cumva gândul va e la o plecare sau la distanță. Aveți nevoie de ceva nou în viață voastră, iar dacă lucrul ăsta întârzie să apară asta nu trebuie să vă oprească nimic să va faceți măcar planuri.

Balanță
Abia aștepți să socializezi mai mult, să te plimbi mai mult și să te bucuri cu adevărat de viață. Până atunci, fă-ți cunoștințe cum poți, păstrează legături și odihnește-te.

Scorpion
Jupiter va ajută să va găsiți curajul de care aveați nevoie pentru a începe să faceți un demers. Nu ezitați să va expuneți și partenerului de viață sau familiei motivele voastre.

Săgetător
Ai acea înțelepciune și chiar agilitate în gândire care te ajută să treci cu brio peste niște teste ale destinului. Ego-ul tău este pus în evidență, cei jur te apreciază și asta e un sentiment plăcut.

Capricorn
Marte îți dă mai multă energie că de obicei, iar asta se poate răsfrânge și asupra partenerului de viață. Ai grijă să-ți alegi atent cuvintele, să crezi în ține și în muncă ta, iar așa vei obține rezultatele așteptate.

Vărsător
Anumite proiecte noi fie vor necesita deplasarea ta, fie vor implica o colaborare la distanță . Oricum ar fi, anumite gânduri ,,te fierb’’ la foc încet, mai ales că nu îți place să-ți arăți stresul. Fă activități recreative, găsește-ți liniștea și acolo vor fi și răspunsurile.

Pești
Având încredere în tine, ai încredere în planurile și ideile tale, iar asta te ajută pe termen lung. Încearcă să comunici corect și diplomat ceea ce crezi, ia în considerare și ideile celor mai în vârstă că tine. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *