Horoscop

Horoscop pentru 9 noiembrie

TAUR
Amânaţi vizitele planificate pentru azi. S-ar prea putea să nu decurgă întocmai cum aţi dori. Împreuna cu partenerul de viaţă, puteţi să faceţi planuri în legătură cu locuinţa.

GEMENI
S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu persoana iubită şi să plecaţi într-o excursie cu prietenii. Nu exageraţi pozând în victimă!

RAC
Sunteţi dezamăgit de un partener de afaceri în care aţi avut mare încredere. Nu puneţi la suflet! Sunteţi energic şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi împreuna cu persoana iubită.

LEU
S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebaţi dacă aveţi o atitudine corectă faţă de cei din jur.

FECIOARĂ
S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform aşteptărilor şi să rămâneţi cu un gust amar. Aveţi şanse să petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită.

BALANŢĂ
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, încercaţi să vă relaxaţi. Aveţi de gând să cheltuiţi o sumă importantă. Fiţi prudent, nu este un moment favorabil investiţiilor sau cheltuielilor mari!

SCORPION
Nu este momentul să începeţi noi activităţi. S-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii şi să aveţi parte de o dezamăgire. Aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante.

SĂGETĂTOR
Nu semnaţi acte oficiale şi amânaţi planurile referitoare la pornirea unei afaceri.
În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental.

CAPRICORN
Evenimente neprevăzute vă determina să vă schimbaţi programul. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

VĂRSĂTOR
S-ar putea să nu intraţi nici azi în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiţi zilele trecute. Amânarea unei călătorii planificate mai demult vă poate afecta relaţiile sentimentale.

PEŞTI
Sunteţi cu capul în nori şi s-ar putea să pierdeţi din vedere probleme importante. Nu începeţi proiecte noi, pentru că aveţi tendinţa să acţionaţi superficial şi riscaţi să compromiteţi totul.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *