Horoscop

HOROSCOP – Racii vor avea succes în tranzacții comerciale

TAUR
Munca din ultima perioadă își arată rezultatele azi. Totul se datorează perseverenței și seriozității cu care tratați problemele.

GEMENI
Astăzi sunt favorizate relațiile cu rudele și cu prietenii. Este momentul să vă ocupați de problemele de sănătate ale unei persoane mai în vârstă din familie.

RAC
Sunteți în formă și bine dispus, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Puteți avea succes în tranzacții comerciale și investiții financiare.

LEU
Sunteți irascibil și vă nemulțumește tot ce se petrece în jurul dvs. N-ar strica să fiți mai conciliant, dacă vreți să nu stricați relațiile cu partenerul de viață și cu prietenii.

FECIOARĂ
Nu este indicat să vă ocupați de afaceri, deoarece șansele de reușită sunt reduse. Evitați orice fel de speculații. Relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții.

BALANŢĂ
Insuccesul într-o afacere vă dezamăgește și vă determină să vă întrebați dacă merită să riscați în continuare. Nu este cazul să vă pierdeți încrederea. Relațiile cu partenerul de viață decurg excelent.

SCORPION
Începeți ziua cu un sentiment de frustrare, din cauză că șeful vă anunță anularea unei călătorii în care urma să plecați peste câteva zile. Nu vă revărsați nervii asupra colegilor!

SĂGETĂTOR
O zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fiți premiat sau avansat în funcție. Activitatea intelectuală vă aduce mari satisfacții. Intuiția vă ajută.

CAPRICORN
Sunteți indispus din cauza dificultăților financiare pe care le întâmpinați și aveți tendința să vă izolați. Nu vă puneți mari speranțe în succesul unei afaceri!

VĂRSĂTOR
Relațiile dvs. cu persoana iubită sunt excelente. S-ar putea să cunoașteți o femeie tânără care va juca un rol important în viața dvs. Nu tratați cu superficialitate activitatea profesională!

PEŞTI
Cumpărați un obiect de valoare pentru cămin. Partenerul de viață se bucură.
Sunteți nevoit să vă schimbați programul în ultimul moment, din cauza unei situații neprevăzute la locul de muncă.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *