Horoscop

Horoscop! SĂGETĂTOR, nu ezitați să negociați cu cineva la care țineți.

Accentul va cădea săptămâna aceasta asupra proprietăților personale și asupra ceea ce are pentru o anumită valoare. Este posibil să te găsești în mijlocul unei controverse, dar acest lucru va fi în avantajul tău.

TAUR
Cel mai bine ar fi să te ocupi de activitățile creatoare, cel puțin la începutul săptămânii. Este posibil ca pe plan personal să înregistrezi un eșec. Încearcă să abordezi problema cu înțelegere. Nu te lăsa tentat să cheltuiești prea mult doar pentru a impresiona pe cineva.

GEMENI
Fă-ți timp să-ți pui la punct situația financiară și analizează-ți documentele. Poți să-ți atingi scopul propus și poți să stabilești legături folositoare. Nu te lăsa prins în conflicte la mijlocul săptămânii. Vei avea de înfruntat o opoziție clară dacă vei încerca să-ți impui ideile celorlalți.

RAC
Ferește-te să „mănânci” lucruri care îți fac rău. Problemele legate de asociații sau colaborări pe plan financiar te vor ajunge din urmă, deși ai tot încercat să le eviți. Dragostea se va afla în centrul atenției tale, iar eforturile vor fi apreciate și răsplătite în același mod.

LEU
Canalizează-ți energia înspre îmbunătățirea propriei imagini. Este timpul să faci schimbări. Venituri secrete vor intra în buzunarul tău pentru că vor apărea noi oportunități profesionale. Urmărește-ți scopurile, schimbându-ți slujba sau cerând o mărire de salariu.

FECIOARĂ
Nu te amăgi singur. Ține regim și vei ajunge din nou în formă. Folosește-ți talentul creator și așteaptă-te la o recompensă pentru treaba bine făcută. Renunță singur la proastele obiceiuri. Analizează ce ți-ai dori să se schimbe în bine.

BALANŢĂ
Promisiunile fără acoperire te vor face să te simți trădat. Vorbește cu rudele despre problemele personale. S-ar putea ca sfatul lor să te ajute. Vei obține ceea ce dorești cu condiția să nu lași pe nimeni să te împiedice să progresezi. Păstrează-ți secretele doar pentru tine.

SCORPION
Decepțiile personale vor fi principala problemă. Poate că judeci situația în mod greșit. Nu da înapoi și spune ceea ce gândești. Fii disciplinat dacă vrei să-ți atingi scopurile. Rezultatul va fi o stare de spirit pozitivă.

SĂGETĂTOR
Nu ezita să negociezi cu cineva la care ții. Ar fi bine să începi să frecventezi cursurile care te vor ajuta să schimbi direcția. Cineva încearcă să-ți câștige prietenia, dar lucrul acesta te deranjează. Înfruntă-l în mod direct și refuză-l.

CAPRICORN
Ești prea sentimental. Disciplina proprie va avea un cuvânt greu de spus dacă vrei să-ți finalizezi treaba. Vei fi obiectul bârfelor dacă nu ești discret cu viața personală. Ai nevoie de o schimbare sau și mai bine, fă o pauză.

VĂRSĂTOR
Pe moment ar fi bine să stai puțin deoparte. Poți ajunge în vârf dacă îți folosești inteligența și instinctul pentru a simți tendințele viitoare. Implică-te într-o nouă afacere, dar nu uita că cele mai mari probleme sunt cele pe care ți le-ai creat singur.

PEŞTI
Implică-te într-o acțiune de binefacere și urmează-ți instinctul dacă vrei să ai cele mai bune rezultate. Nu reacționa exagerat chiar și atunci când lucrurile nu merg în direcția pe care ți-o dorești. Lucrează la propriile proiecte și pune la punct cele mai mici detalii dacă vrei ca acestea să se concretizeze.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *