Horoscop

Horoscop zilnic, 15 august. Scorpionii vor avea parte de multe schimbări în viață

Berbec

Aspectele actuale pot să îți aducă anumite oportunități prin care norocul să fie de partea ta. Din punct de vedere financiar poți avea parte de câștiguri sau cel puțin poți găsi soluția rezolvării unei probleme importante. Folosește cifra 3 și culoarea portocaliu pentru mai mult noroc.

Taur

Încearcă să îți deschizi mai mult inima și să faci pace cu anumite subiecte ale trecutului care nu îți dau pace în prezent. Obiceiul de a avea așteptări de la ceilalți îți poate aduce multă suferință. Folosește culoarea verde deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc, scrie impact.ro.

Gemeni

Aspectele actuale susțin mutările, schimbările și folosirea intuiției la cote maxime a pentru a lua decizii importante. În relațiile cu ceilalți încearcă să rămâi neutru în atitudine, fără a lua partea cuiva. Folosește culoarea foc viu și cifra 9 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale pot să îți aducă în drum anumite situații care să îți deschidă ochii și să îți elibereze mintea de anumite blocaje pe care până acum tot le păstrai în gând. E momentul să te eliberezi de frici. Folosește culoarea mandarină și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Leu

Casa banilor este activă în acest moment, iar acest lucru îți poate aduce câștiguri neașteptate cât de curând. Există o oportunitate pentru a obține o mărire sau un bonus atunci când vine vorba de serviciul tău. Foloseste culoarea coajă de ou și cifra 2 pentru un plus de noroc.

Fecioară

Aspectele actuale indică anumite cheltuieli pe care trebuie să le faci în acest moment, fără de care nu se poate. Încearcă să te bucuri de fiecare obiect achiziționat, în loc să te plângi de preț. Banii la bani trag și fericirea la fericire. Folosește culoarea coral și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Balanță

Este foarte important ca astăzi să îți pui în ordine programul și activitățile pe care trebuie să le întreprinzi, pentru ca apoi să poți să faci să se întâmple anumite activități legate de sufletul tău pe care ți le dorești. Folosește culoarea fucsia și cifra 2 pentru un plus de noroc.

Scorpion

Nu trebuie să îți fie frică să îți asumi anumite schimbări pe care vrei să le faci cât de curând în viața ta. Fiecare pas mic te duce la destinația pe care ți- o dorești și nu trebuie să te justifici nimănui în legătură cu asta. Folosește culoarea lavandă și cifra 6 pentru un plus de noroc.

Săgetător

E un moment bun pentru a te concentra mai mult pe cariera ta, dar și pentru a-ți pune în ordine resursele financiare. Acolo unde ai nevoie de ajutor, nu ezita să îl ceri celor din jur sau partenerului de viață. Folosește cifra 4 și culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale vin pe casa copiilor și a educației acestora. Poate că a venit timpul în care să investești mai mult în această direcție. Încearcă să trăiești mai mult în prezent, lăsând la o parte trecutul și să folosești culoarea albastru deschis, dar și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actuale arată că a venit timpul să mergi înainte cu fruntea sus spre viitor, ceea ce înseamnă că poate îți achiziționezi un aparat de ultimă generație sau pur și simplu înveți să folosești noi aplicații. Folosește culoarea mov deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Pești

Încearcă să nu te grăbești în procesul tău de evoluție, ci să iei fiecare zi la timpul ei. Dacă ești singur, acum e un moment bun pentru a întâlni o persoană interesantă cu care să porți discuții productive. Folosește culoarea verde deschis și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *