Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de tensiuni în relațiile de prietenie. Nativii pot intra în dialoguri inutile, pe teme care să declanșeze furtuni fără motiv și care ar putea fi ocolite prin comunicare rațională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că se pot arunca cuvinte dure care pot conduce la ruptura unei relații.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur nu sunt dispuși să mai tolereze sarcinile care le vin suplimentar, fie că este vorba de locul de muncă, fie că este vorba de cămin. Posibile tensiuni la locul de muncă cu repercusiuni de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce provocări profesionale de natură să le crească nivelul de stres la maxim.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi foarte originali în acțiuni, în atitudine și vor da dovadă de idei ingenioase, revoluționare care să le aducă laude și aprecieri. Nativii pot primi bonusuri, avantaje materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în propriile forțe și să se exprime cu curaj.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să-și asculte intuiția pentru că pot primi în mod subtil mesaje, răspunsuri la întrebări de natură să-i ajute în rezolvarea unei situații de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce discuții legate de moșteniri, bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de conflicte serioase, fie cu partenerul de viață, fie cu partenerii de afaceri. Nu este o zi favorabilă deciziilor și nici verdictelor, răspunsurilor definitive. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea probleme legate de un partaj sau proces.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt atenționați în privința sănătății. Este posibil ca unele afecțiuni mai vechi sau cronice să se manifeste acum cu mai multă agresivitate. Este important de echilibrat stresul la locul de muncă și de evitat suprasolicitarea fizică. Atenție! Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate favoriza afecțiunile cardiovasculare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță aleg să se distanțeze de tot ce este în jurul lor și le provoacă tensiune, stres, agitație. Nativii ar trebui să se dedice mai mult activităților care le fac plăcere și îi relaxează. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unui dialog înălțător din punct de vedere spiritual.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să fie mai atenți la cei din jur care pot încerca să le suprime autoritatea sau să le degradeze imaginea. Posibil ca la mijloc să fie vorba de lupta pentru putere, pentru supremație, pentru o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că cei din jur pot juca murdar și nu ar trebui să aibă încredere.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de întâlniri plăcute cu oameni dragi, cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Se întrevăd nu doar dialoguri plăcute, ci și utile pentru stabilirea unei direcții de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia unor planuri de vacanță în grup.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea diferite probleme legate de sectorul financiar. Nativii se pot confrunta cu neînțelegeri legate de plata unor facturi, cu nereguli legate de termene de plată. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că poate fi vorba inclusiv de întârzierea unei plăți a unui onorariu, posibil chiar salariu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o zi revigorantă, plină de energie și bună dispoziție. Nativii reușesc să-și recapete optimismul și cheful de viață, de socializare. Zi bună pentru legarea de noi prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-ți folosească determinarea în scopuri constructive.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de o zi tensionată și din acest motiv și nivelul de stres să fie ridicat și să le provoace dureri de cap, hipertensiune și stări de irascibilitate și agitație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să evite excesele de orice fel, în special legate de alimentație, îndeosebi alcoolul, dar și suprasolicitarea organismului prin activități fizice intense.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *