Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

Saturn, Marele Malefic sau planeta Învățător, așa cum mai este numit în astrologie, își revine din mersul retrograd început în luna aprilie 2019, în zodia Capricorn, zodie pe care o și guvernează și în care va mai sta până în 22 martie 2020. Ieșirea din retrogradare este un moment important, mai ales că tranzitul său prin zodia sa de domiciliu, prin Capricorn, este unul aducător de „mustrări” benefice.

Odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn prin zodia Capricorn vom observa că o serie de obstacole, blocaje, restricționări vor fi dizolvate. În plus, vom avea parte de mai multă răbdare, vom fi mai chibzuiți și mai înțelepți, mai responsabili în acțiuni. În toată această perioada ne-a fost testată relația cu autoritatea din viața noastră, indiferent că este vorba de părinți, soț/soție, sefi și superiori sau alte persoane, însă, este important de punctat că tranzitul lui Saturn, asemenea oricărei alte planete, influențează fiecare persoană în funcție de harta sa natală, mai exact în funcție de acel sector de viață pe care Saturn îl guvernează în astrograma natală.

Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn și face conjuncție cu Nodul Sud, bagajul karmic cu care venim din viețile anterioare sau din trecut (pentru cei care nu îmbrățișează ideea reîncarnării). Fiind vorba de Saturn, planetă karmică, și de Nodul Sud karmic ne putem aștepta ca o serie de situații și persoane din trecut (sau din viețile anterioare) să revină acum în prezent pentru a ne ajuta în evoluție. Este o perioadă favorabilă (până în octombrie) pentru a ne vindeca și a lăsa în spate trecutul.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
O serie de proiecte se vor debloca odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și îmbunătățească direcția și aspirațiile legate de sectorul profesional. Nu este exclus să apară în această perioadă și o avansare în funcție sau o schimbare de domeniu de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și consolida imaginea profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur, revenirea lui Saturn în mers direct va înlesni călătoriile, dar și toate activitățile care vizează studiile înalte, relația cu străinătatea, persoane sau instituții de dincolo de granița țării, și va aduce o nouă abordare a unor filozofii și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a planifica sau chiar de a pleca într-o vacanță mult așteptată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni care au avut probleme în legătură cu banii deținuți împreună cu alte persoane, fie că este vorba de persoana iubită sau de membrii familiei sau de parteneri și asociați, de acum pot răsufla ușurați. Obstacolele s-au ridicat și ar putea intra în posesia unei sume de bani, moșteniri, bun material în această perioadă, iar acțiunile de obținere a unui credit vor fi mult înlesnite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor răsufla ușurați odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn și vor reuși să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață. De asemenea, nativii vor depăși obstacolele legate de semnarea contractelor, actelor și asocierile profesionale se vor detensiona. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unei împăcări cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Saturn în mers direct vine cu vești bune legate de muncă și sănătate. Cei născuți în zodia Leu vor simți o îmbunătățire reală a stării de sănătate, dar și deblocarea proiectelor profesionale. Nativii care s-au confruntat cu afecțiuni în ultimele luni, acum vor găsi remediile potrivite pentru a le vindeca, iar la locul de muncă vor reuși să-și organizeze mult mai bine sarcinile și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să primească aprecieri pentru munca depusă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor observa că blocajele pe care le-au întâmpinat în ultimele luni privind relația cu persoana iubită și cu copiii se vor dizolva. Nativii singuri vor reuși să lege mai ușor o nouă poveste de dragoste, iar în cuplu se poate discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic creativitatea și zona artistică. Se pot înregistra succese în perioada imediat următoare în aceste direcții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Blocajele și obstacolele întâmpinate în ultima perioadă cu privire la familie și la locuință vor începe să se dizolve odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Cei născuți în zodia Balanță vor putea să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, iar cei care au în plan să-și cumpere/să vândă o locuință, acum vor avea șanse de izbândă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le înlesnește orice acțiune care vizează reamenajarea sau redecorarea casei, inclusiv achizițiile în acest sens.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor observa că odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn vor asimila informațiile mult mai ușor, vor fi mult mai sociabili și comunicativi și vor reuși să se concentreze mult mai bine pe ceea ce au de făcut. Nativii vor fi susținuți de contextul astrologic să înceapă cursuri de pregătire sau perfecționare, fie personală, fie profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o deplasare, într-o scurtă călătorie. Perioadă favorabilă susținerii examenelor, interviurilor sau discursurilor publice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei din zodia Săgetător vor avea parte de deblocarea finanțelor odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească situația materială și vor putea intra în posesia unei sume de bani mult așteptate. Posibile creșteri salariale în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, care să le reechilibreze veniturile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cu siguranță, cei născuți în zodia Capricorn au așteptat cu sufletul la gură ieșirea din retrogradare a guvernatorului lor. Astfel, Saturn în tranzit direct pe casa personalitățiile va oferi celor născuți în zodia Capricorn mai multă forță interioară, mai multă luciditate, dar și o capacitate uimitoare de a-și organiza gândurile și faptele. Relațiile cu persoana iubită și cu cei dragi, se vor îmbunătăți simțitor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa de a fi înțelepți și intuitivi și pot lua decizii cu încredere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de îmbunătățiri în sectorul sănătății, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii vor începe să se simtă mai bine, să fie mai energici și să nu mai aibă gânduri pesimiste. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia, odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn, să-și îmbunătățească relația cu cei din jur, în special cu prietenii. De asemenea, o serie de planuri și proiecte de viitor se vor debloca în această perioadă și vor începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o împăcare neașteptată cu o persoană apropiată.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *