Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 IULIE 2019. LUNĂ NOUĂ ȘI ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE ÎN ZODIA RAC

Luna Nouă și Eclipsă Totală de Soare se vor forma în zodia Rac și vor vorbi despre noi începuturi, însă sosite în urma unor răsturnări de situație absolut neprevăzute. Ne putem aștepta la situații surprinzătoare și inedite care să ne schimbe cursul firesc al vieții, însă într-un sens pozitiv și benefic. Este posibil ca pe moment să nu ne simțim pregătiți, însă în timp aceste efecte vor fi contrsuctive și vor ajuta la evoluția noastră. Punctăm că această Lună Nouă înspțită de Eclipsa Totală de Soare din zodia Rac vor cere să ne detașăm de trecut, să renunțăm la acele tipare care ne blochează, la acele persoane care sunt toxice pentru noi și ne inhibă ascensiunea, dar, totodată, ne cere să ne întoarcem mai mult atenția către familie, mai ales către părinți. Acum este un moment care va avea impact decisiv asupra viitorului nostru, asupra direcției pe care o vom urma de acum înainte.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de situații neașteptate, surprize și momente inedite alături de membrii familiei. Nativii pot avea ocazia să se mută în casă npuă, să-și cumpere o locuință sau să o primească moștenire. Pe de altă parte, cariera va fi un punct fierbinte al ecestei eclipse și răsturnările de situație pot impacta acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a vindeca trecutul, o karmă legată de familie.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia de a descoperi noi surse de comunicare a informației și astfel, dialogul nativilor cu cei din jur va fi unul remarcabil și eficient, fiind foarte avantajați acei nativi care lucrează în această zonă. De asemenea, o serie de călătorii, deplasări în interes de serviciu sau la rude, în locurile copilăriei se întrevăd acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se concentreze mai mult pe studiu, pe acumularea de noi cunoștințe.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia să trăiască pe pielea lor niște provocări financiare. O serie de nativi pot pierde sume de bani, în timp ce alții pot câștiga pe neașteptate. Este o perioadă care poate veni cu remarcabile răsturnări de situație și de buget. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți în investiții, dar mai ales în cheltuieli. Nu este momentul să-și asume riscuri financiare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de efectele acestei eclipse de Soare întocmai în sectorul personalității. Astfel, nativii vor reuși să devină mai stăpâni pe ei înșiși, să se preocupe mai mult de propria persoană, de ceea ce-și doresc și mai puțin de ceea ce vor alții. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie foarte prudenți în comunicarea și modul de relaționare cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor traversa o perioadă de interiorizare, de instrospecție și meditație în care întoarcerea în trecut poate deveni obsesivă. Amintiri și persoanele din trecut pot reveni acum în viața lor. Nativii ar trebui să profite de această Eclipsă de Soare pentru a se redefini, pentru a-și redefini scopurile de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să uite trecutul și să vindece ceea ce-i doare. Ancora cere a fi dezlegată pentru a putea înainta în larg.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări neașteptate de situație în ceea ce privește modul de interacțiune cu persoanele din anturaj. Nu este exclus ca nativii să încheie o relație de prietenie, însă, totodată, este foarte probabil să cunoască persoane noi cu care să închege noi legături de durată. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și recontureze planurile și aspirațiile de viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt axați pe zona profesională și este foarte probabil ca această eclipsă de Soare să le aducă surprize neașteptate și evenimente inedite care vizează cariera. Este posibil ca cei care-și caută de muncă să se angajeze, iar cei care-și doresc o avansare în funcție să primească acum o astfel de propunere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să acorde mai multă importanță imaginii profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de situații inedite care să se desfășoare în călătorii. Nativii pot cunoaște persoane de altă cultură, religie, naționalitate care să le schimbe radical niște principii avute, niște concepții de viață. Eclipsa de Soare poate trezi interesul pentru studiile înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce neașteptate bune din străinătate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație și evenimente surpriză în sectorul financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu alții. Posibil ca nativii să intre în posesia unei moșteniri, sp obțină un credit sau să discute un partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce momente pasionale și intense în viața amoroasă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de situații neașteptate, momente inedite, surprize în zona parteneriatelor. Atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu colaboratporii și asociații poate fi la limită, tensionată. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere prudență în dialog și foarte multă diplomație în acțiuni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să trăiască situații inedite și absolut neașteptate în zona profesională. Unii nativi își pot schimba locul de muncă, în timp ce alții vor primi noi sarcini și responsabilități, însă nu de natură să-i împovăreze, ci mai degrabă să le ușureze munca. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție și responsabilitate în legătură cu starea de sănătate, capitol de asemenea amprentat de efectele Eclipsei de Soare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în sectorul sentimental. În timp ce unii nativi pot fi surprinși de o nouă relație (sau despărțire neașteptată), alții pot afla vestea că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o poftă mai mare de petrecere și de distracție, dar și interes pentru hobby-uri ignorate până acum.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.