Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 IUNIE 2019. SCORPIONII SUNT IRASCIBILI ȘI NEATENȚI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec resimt nevoia de relaxare și vor evita toate activitățile cotidiene care le aduc chiar și cel mai mic grad de stres. Nativii nu vor avea chef să facă lucrurile pentru că așa trebuie, ci pentru că așa simt. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente de liniște și chiar o ușoară nepăsare față de tot cei înconjoară.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur petrec timp de calitate cu prietenii lor și abordează teme elevate, despre filozofie, credință, spiritualitate. Nativii vor prefera compania persoanelor cu care au ce discuta și de la care au de învățat ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le sprijină procesul de cunoaștere prin dialog și cercetare și le poate pune la dispoziție instrumentele necesare (cărți, cursuri, emisiuni, etc).

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au șansa să se pună în evidență, să fie aplaudați și remarcați într-un anume context. Nativii care participă la concursuri și competiții pot avea succes, chiar pot câștiga. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să se afirme. Moment al satisfacțiilor personae și profesionale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac resimt din plin apropierea de spiritualitate, de Divinitate și chiar de zona esoterică și mistică a vieții. Nativii vor căuta să se înconjoare de persoane înțelepte, să călătorească în astfel de scopuri, uneori chiar alegând izolarea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le favorizează momente de liniște, rugăciune și meditație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de mici beneficii materiale, uneori sub formă de cadouri, alteori sub formă de bonusuri sau câștiguri. Nativii sunt norocoși astăzi și chiar pot face investiții financiare bune. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să rezolve o situație legată de bani, poate să achite o datorie sau să li se returneze un împrumut acordat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară intră în conflicte serioase, dure și impactante cu persoana iubită. Nativii pot fi radicali, brutali și violenți în dialog și pot arunca cuvinte dure pe care să le regrete ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de calm în dialog, să apeleze la bunul simț și să nu ia decizii majore și radicale. Este un moment de impas care poate fi depășit cu înțelepciune.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță nu trec prin cea mai bună etapă din punct de vedere al sănătății. Nu este vorba de afecțiuni grave sau boli, însă starea psihică poate fi sensibilă și poate induce anxietate și oboseală majoră. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să renunțe la activitățile fizice solicitante și să caute relaxarea și odihna.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt irascibili, agitați și neatenți, dezorganizați. Nativii răsfrâng aceste stări asupra celor dragi și enervează prin comportamentul lor critic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce insomnii, tulburări de raționament, dureri de cap, chiar ușoare lovituri și sunt sfătuiți să-și controleze pornirile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de locuință în sensul că își doresc să restabilească armonia prin reorganizare și reamenajare. Nativii evită situațiile încordate și tensionate cu membrii familiei, făcând pe plac acolo unde nu se poate altfel. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să pună mai mult preț pe odihnă și pe relaxare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pleacă într-o scurtă deplasare, plimbare, excursie cu scopul de a-și lămuri niște emoții, niște sentimente și stări care le amprentează gândirea și sufletul în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se liniștească în urma unui dialog sau în urma unui eveniment plăcut, posibil o reîntâlnire cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de situația financiară. Nativii fac calcule și socoteli, pun ordine în facturi și achită ceea ce este urgent. Sunt posibile discuții cu partenerul de viață în privința cheltuielilor comune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sumă de bani neașteptată, dar în unele cazuri poate fi vorba de o cheltuială neașteptată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor și se simt energici, motivați, dar și mai sensibili, mai emoționali și mai sentimetali decât de obicei. Nativii pot fi mai deschiși în a-și exprima sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține puternic zona creativă și artistică și aceștia pot înregistra succese.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *