Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 IUNIE 2019. CAPRICORNII PRIMESC AVANSURI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec ar trebui să fie mai comunicativi cu colegii de muncă și cu superiorii pentru a nu risca să fie subclasați. Nativii se pot încăpățâna să nu ducă la bun sfârșit o sarcină, cu toate că șansele sunt de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente de tensionate în cuplu și nu este exclus să primească reproșuri de la persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur trec printr-o stare de confuzie la locul de muncă, în îndeplinirea sarcinilor, dar și în relațiile de prietenie pe care le au. Nativii pot pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu ia decizii profesionale și mai ales să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni tec prin momente tensionate și confuze în relația cu persoana iubită. Poate este momentul să nu mai fie superficiali și visători și să vadă realitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să poarte dialoguri interesante cu prietenii și chiar ar trebui să le asculte sfaturile obiective ale acestora, mai ales în privința vieții sentimentale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac trec printr-o stare de nemulțumire sufletească. Este posibil ca o serie de vise să nu se încadreze în realitatea cotidiană și să nu găsească resursele necesare pentru a le îndeplini. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie deschiși în dialog și să nu se ferească să discute trăirile cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au șansa de a se apropia de o persoană care le place, de care sunt îndrăgostiți și la care râvnesc, foarte probabil fiind ca aceasta să facă parte din cercul de prieteni sau să fie cunoscută în timpul unei ieșiri în grup. Nativii pot fi, însă suspicioși și ușor temători în recunoașterea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se iluzioneze și să nu viseze cu ochii deschiși. Pașii mici sunt cei mai siguri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară tind să fie impunători, mândri și orgolioși în relația cu cei din jur și astfel să deranjeze. Cu această atitudine pot fi îndepărtați din cercul de prieteni, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai maleabili și mai subtili în manipularea celor din jur. Diplomația le poate sava imaginea și îi poate scoate din impas.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot trece prin confuzii în privința persoanei iubite. Posibil ca ei să se iluzioneze peste măsură și partenerul să nu le răspundă cu același entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să accepte provocarea unui dialog sincer și să dea dovadă de echilibru. Lucrurile nu sunt așa rele cum par la prima vedere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt creativi și pot da naștere unor adevărate opere de artă. În plus, zona de studiu este bine aspectată și pot avea parte de realizări, de succes Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai vigilenți în zona financiară. Au șanse de a câștiga o sumă de bani dacă-și pun mintea la contribuție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se pot ciocni destul de serios de niște vise care tind să nu reflecte realitatea. Nativii pot avea parte de dialoguri tensionate cu persoana iubită și nu este exclus ca un secret să iasă la iveală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și să nu lase emoțiile să le copleșească gândirea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de discuții la locul de muncă care vizează viața personală. Fie un coleg le face avansuri și se lasă duși de val, fie un superior îi trage la răspundere pentru că lasă viața sentimentală să le amprenteze ritmul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce trăiri emoționale puternice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și administrează finanțele. Nativii tind să se iluzioneze de un proiect și să facă o investiție riscantă. De evitat jocurile de noroc și alte acțiuni de acest profil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să ceară sfatul partenerului de viață dacă vor să ia decizii majore.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de momente de confuzie în relația cu persoana iubită. Nativii ar trebui să caute luciditatea în dialog și să nu se ferească să abordeze subiecte mai delicate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se sfătuiască cu partenerul, să se consulte și să nu ia decizii de capul lor pentru că pot fi greșite și pot aduce tensiuni în cuplu. 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.