Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 IULIE 2019. TAURII SUNT TEMPERAȚI ÎN ACȚIUNI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec își doresc să se afirme, să iasă în față, însă aspectele se conturează mai mult pentru nativii care au legătură cu zona artistică și creativă. Nativii vor da dovadă de multă ambiție pentru a-și atinge un scop. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite cheltuielile, mai ales cele făcute pentru a demonstra ceva cuiva.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce momente de liniște și împăcare cu ei înșiși, stabilitate în gândire, dar și atitudine temperată și echilibrată. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să folosească acest context astrologic pentru a se dedica studiului sau planificării unei călătorii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot realiza că au făcut o alegere greșită, că au luat o decizie prea rapid și astfel nu au gândit suficient repercusiunile. Moment de interiorizare și regândire a unei strategii, a unui plan. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a-și reevalua o situație. Atenție la modul în care sunt interpretate informațiile și mesajele care ajung la urechile nativilor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac sunt tentați să încheie un capitol de viață, o relație, o prietenie, ceva ce nu-i mai reprezintă și nici nu mai rezonează cu planurile lor de viitor. Nativii vor fi foarte radicali în decizii și siguri pe ei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce în continuare o doză de sensibilitate și emoție pe care, însă, nativii o administrează cu rezervă și chiar răceală.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot simți constrânși de o situație, oarecum forțați de niște împrejurări să iasă în față, să spună ceva, să susțină o cauză fie cu care nu rezonează 100%, fie pentru care nativii nu sunt pregătiți suficient. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie calmi și foarte atenți la dialogurile avute.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt nemulțumiți de o situație profesională sau o situație care are legătură cu un loc de muncă (poate din trecut), cu un coleg. Nu este exclus ca nativii să regrete o decizie luată sau să tânjească după o oportunitate căreia i-au dat cu piciorul mai demult. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot avea conflicte în familie, fie cu părinții, fie cu partenerul de viață sau cu părinții acestuia.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să fie preocupați peste măsură de o situație care vizează un bun material, poate chiar o casă, o moștenire, un bun de patrimoniu. În unele cazuri, niște calcule nu ies așa cum se așteptau. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce frământări legate de membrii familiei. Atenție! A nu se interveni împotriva voinței cuiva drag!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se enervează foarte ușor, sunt irascibili și cu această atitudine nu va fi de mirare că vor intra în conflicte cu cei din jur. Cel mai sensibil (și fierbinte) punct va fi relația cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite acuzațiile și reproșurile, chiar dacă au fundament și să fie pe cât posibil de toleranți.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se pot confrunta cu stări de sănătate mai puțin plăcute. Nu este vorba de nimic grav sau care să-i trimită la medic, însă afecțiuni mei vechi, poate tratate necorespunzător sau poate cronicizate, își pot face simțită prezența în mod acut, dar trecător. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite suprasolicitarea și stresul de la locul de muncă, mai ales că va fi din plin.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot fi nemulțumiți de o situație care vizează partenerul de cuplu, și care, cel mai probabil, are legătură cu zona financiară. Este posibil ca niște cheltuieli, investiții făcute să fi destabilizat bugetul comun. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce obligativvitatea de a se supune unor limitări nedorite.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea probleme legate de sănătate, însă nu ceva grav, ci mai degrabă o stare de indispoziție, fie pe fondul oboselii, fie pe fondul alimentației neadecvate. Nativii se pot complica într-o situație care vizează locuința și disconfortul organic se poate manifesta și din această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu facă excese de niciun fel, dar mai ales alimentare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot primi informații destabilizante, vești surprinzătoare, chiar mesaje care să le pună la îndoială o decizie deja luată sau o acțiune întreprinsă la locul de muncă sau în legătură cu zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să aibă grijă la dialog. Să fie prudenți în dezvăluiri și să nu se lase „trași de limbă”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *