Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 28 IUNIE 2019. VĂRSĂTORII POT FI BULVERSAȚI ȘI CONFUZI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se simt constrânși de o situație financiară. Nativii se văd nevoiți să renunțe la un plan, să amâne o deplasare. Totodată, contextul astrologic poate propune soluții de reechilibrare a veniturilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie atenți la oportunitățile care se ivesc în jurul lor și pe care le pot exploata.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur se pot stresa peste măsură cu privire la un curs, la un examen pe care-l au de susținut. Pare că este imposibil să rețină niște informații și se concentrează cu greu, însă pot depăși momentul cu multă conștiinciozitate și organizare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să caute echilibrul deoarece se pot stresa peste măsură, pot afla vești destabilizatoare și pot fi bulversați.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de conflicte cu persoana iubită și cu greu reușesc să ajungă la un acord. În plus, starea de sănătate le ridică probleme serioase astăzi și starea de nervozitate se poate accentua. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii majore și să adopte un stil de viață mai sănătos, fără excese.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au șansa de a se împăca cu un prieten, cu o persoană dragă cu care au fost în conflict până acum. Nativii vor reuși să vadă situația care a determinat conflictul din alt unghi și astfel să devină mai înțelegători. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai dedicați petrsoanei iubite, să o asculte mai mult.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au mari șanse să intre în conflict cu colegii de muncă, cu superiorii și chiar colaboratorii, motiv pentru care este foarte important să dea dovadă de stăpânire de sine. Atenție la modul în care se desfățoară activitatea la job. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de evenimente cu impact pozitiv asupra gândirii, raționamentului. Nativii tind să fie din ce în ce mai siguri de o direcție pe care o adoptă în plan profesional sau personal. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot fi critici, obtuzi în anumite privințe legate de zona de cuplu, de relaționare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să aibă grijă cum conduc și pe unde calcă. Pot avea parte de mici accidentări ca urmare a imprudenței în acțiuni. Pe de altă parte, pot discuta pe teme patrimoniale, legate de moșteniri, bani la comun cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce momente intense în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să evite dialogurile în contradictoriu cu cei din jur. Pot fi împătimiți și foarte impulsivi în declarații și în acțiuni și ulterior le pot regreta. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și canalizeze atenția asupra hobby-urilor, distracțiilor. Este o zi favorabilă ieșitului în natură, plimbărilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de probleme de sănătate ca urmare a unei suprasolicitări. Nativii pot întâmpina situații neplăcute la locul de muncă și nu este exclus să le fie atribuite sarcini și responsabilități noi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfăyuiește să nu se avânte în dialog și să aștepte până luni pentru a rezolva nemulțumirile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de momente frumoase, liniștite în cuplu. Poate o discuție cu partenerul le va reechilibra starea psihică sau poate o surpriză din partea acestuia le va aduce mai multă siguranță vizavi de propriile lor sentimente. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că poate fi doar o rezolvare de moment a unei stări emoționale care necesită mai multă atenție.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a se lupta pentru un scop, pentru un ideal de care nici ei nu sunt foarte siguri că îi reprezintă. Nativii pot riposta dur și acid. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să facă o introspecție și să vadă ce-și doresc cu adevărat de la ei înșiși, de la partenerul de viață și de la carieră. Momente de confuzie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești nu reușesc să ajungă la un acord cu persoana iubită sau cu prietenii. O serie de informații, argumente ale acestora le pot destabiliza o idee, o convingere deja solidă. Posibil ca nativii să-și piardă încrederea în ceva sau în cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o stare de confuzie ușoară și-i sfătuiește să nu ia decizii majore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *