Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 29 IULIE 2019. CAPRICORNII SUNT TENTAȚI SĂ ÎNCHEIE UN PARTENERIAT

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Răbdarea nu va fi punctul foarte al celor născuți în zodia Berbec. Nativii se vor preocupa de casă, de probleme administrative, însă o vor face cu multă superficialitate și irascibilitate. Vor funcționa pe principiul de ce eu și nu este exclus să intre în conflict cu membrii familiei pentru că nu-și respectă îndatoririle. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să dea dovadă de mai mult calm și răbdare în activitățile întreprinse.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Este o zi favorabilă studiului, iar nativii din zodia Taur ar trebui să profite din plin de acest context astrologic, mai ales dacă se pregătesc pentru un examen, test. Cei care vor susține astăzi discursuri în public nu vor fi foarte avantajați, având o atitudine reticentă, uneori calculându-și prea mult cuvintele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe cei care susțin interviuri să fie relaxați, detașați, pentru că există riscul să fie percepuți ca fiind nesiguri pe ei.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Nativii Gemeni vor fi în centrul cercului de prieteni și vor discuta despre bani, vor veni cu idei pentru a-și îmbunătăți veniturile dintr-o afacere comună. Vorbăreți, energici și pasionali în tot ceea ce fac, aceștia vor reuși să capteze atenția tuturor și se vor bucura de laude, aprecieri pentru modul în care intervin și rezolvă o problemă, posibil dispută, în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot deveni mândri și prea direcți în dialog, chiar radicali.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de trăiri interioare puternice, intense și nu este exclus ca o serie de gânduri să le bântuie mintea și să le provoace frământări. Nativii vor comunica cu sinele interior și vor dori cu ardoare să se debaraseze de unele idei învechite, de unele amintiri care nu le dau pace. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești de la persoane din trecut. Pot afla informații care să-i sensibilizeze despre foști parteneri de cuplu.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Timpul petrecut cu prietenii devine important, esențial pentru nativii Leu. Aceștia vor simți nevoia de a-și spună problemele, nemulțumirile și deziluziile, însă nu pentru a primi un sfat sau o încurajare, ci pentru a se descărca, pentru că vor să fie ascultați și nu neapărat înțeleși sau ajutați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că, din dorința de a fi încentrul atenției, pot dramatiza o situație și-i pot îngrijora pe cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Este o zi destul de dificilă pentru nativii din zodia Fecioară care se află în funcții de conducere, care susțin și conduc ședințe, seminarii, congrese, diascursuri publice. Aceștia vor avea nevoie de motivație suplimentară pentru a-și atinge un scop profesional și nu este exclus ca în urma unor manifestări de amploare, în fața unei mase de oameni, să rămână cu un gust amar și să-și dorească reconturarea unor țeluri și aspirații. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot avea aprte de confruntări de opinie cu cei din jur.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Este o zi în care cel mai bine ar fi ca cei născuți în zodia Balanță să stea departe de conflicte și de dialoguri în contradictoriu, mai ales cu autoritățile din viața lor, ceea ce poate însemna de la părinți la instituțiile statului. Este posibil ca unii nativi să-și piardă funcția sau să fie amânați în cazul unei investiri în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere răbdare și exercitarea atribuțiunilor cu mai mult interes.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Frământările și remuscările unor decizii relativ recente pot măcina astăzi sufletul și mintea Scorpionilor. Nativii vor căuta explicații și argumentări, însă nu vor fi mulțumiți de răspunsurile găsite în sine. Se întrevăd momente de cumpănă sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să încerce să facă schimbări de mentalitate, de principii și convingeri pentru a nu mai reveni obsesiv la un context din trecut.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Cintextul financiar le va da bătă de cap Săgetătorilor, mai ales dacă sunt împlicați într-un proces de partaj, într-un proces de intrare în posesie a unei moșteniri sau într-un proces de obținere a unor drepturi materiale, bănești. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă mai multă răbdare și să nu se agite, să nu precipite acțiunile pentru că aspectele vor fi favorabile lor după începutul lunii august.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt confuzi cu privire la o relație partenerială, fie contextul este legat de persoana iubită, fie de un partener de afaceri. În orice caz, nativii nu vor mai dori să continue în aceeași formulă de până acum, însă horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu se grăbească să ia o decizie radicală, cel puțin nu până pe data de 1 august.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Entuziasm, veselie, optimism și bună dispoziție, acestea sunt cuvintele care descriu ziua celor născuți în zodia Vărsător. Atenție! Această atitudine poate fi privită ca superficială și poate atrage după sine unele neplăceri, mai ales din partea persoanei iubite care încearcă să transmită un mesaj serios. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le susține activitățile în public și cei interesați de publicitate pot ieși la rampă acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia să clarifice o situație sentimentală. Nativii vor discuta cu multă emoție și sensibilitate despre un aspect intim. Cei singuri pot fi mai pregătiți ca niciodată din punct de vedere emoțional pentru o nouă iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Pești care lucrează în domenii artistice pot puncta astăzi un succes profesional.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *