Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 29 IUNIE 2019. BALANȚELE DEZBAT O MOȘTENIRE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de nițte evenimente care îi fac să reconsidere niște valori materiale, poate chiar, la modul propriu, o sumă de bani. Moment de cumpănă între a face sau nu o plată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce vești nu tocmai bune legate de o investiție făcută recent.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur se preocupă foarte mult de felul în care arată, de starea fizică și emoțională pe care o au și încearcă pe cât posibil să se bine dispună, să se încurajeze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să facă schimbări legate de stil de viață, de stil alimentar, de mentalitate, dacă simt nevoia.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni nu au chef să facă nimic în mod deosebit și se simt ca și cum merg din inerție. Nativii nici măcar să comunice cu cei din jur nu simt nevoia. Mulți vor alege odihna și detașarea de tot ce-i înconjoară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate, la semnele pe care le dă organismul.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi nevoiți să facă unele sacrificii pentru a rămâne într-un grup de prieteni sau pentru a se întâlni cu o persoană dragă. Nativii se simt frustrați de împrejurări. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se bucurede momentele frumoase și să evite disputele pe subiecte mai vechi, care oricum nu mai pot schimba prezentul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu ar putea avea parte de o expunere publică nedorită, neplăcută și care să-i ia pe nepregătite. Posibil să fie forțați de un context să dea anumite detalii pe care nu doresc să le transmită. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să dea dovadă de tărie de caracter și să nu se lase influențați de cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o situație ușor confuză creată de aflarea unor secrete, de descoperirea unei alte fețe a unui adevăr din viața lor. Nativii pot pe moment să nu știe cum să gestioneze situația, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu fugă din calea asumării și să fie mai determinați să cunoască realitata, indiferent care este aceasta.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de discuții tensionate, neplăcute și incomode cu privire la o temă succesorală, la un partaj, la o moștenire. În unele cazuri pot apărea conflicte cu persoana iubită legate de adiministrarea greșită a banilor în comun. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și urmărească interesele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion intră într-un conflict foarte serios cu persoana iubită și există riscul de a li se cere sau chiar ei de a cere o pauză. Nativii sunt sfătuiți să abordeze situația cu mai multă responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite geloziile nefondate și posesivitatea neargumentată.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de situații incomode, deranjante care le vor destabiliza veniturile și nu este exclus ca din această cauză să amâne niște planuri. Cei care lucrează astăzi vor trebui să fie mai atenți la acțiunile întreprinse la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de mici disfuncționalități organice, dar vor fi trecătoare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn intră în conflicte cu cei dragi ca urmare a principiilor de viață diferite, a viziunii diferite despre o situație, iar vizate vor fi în primul rând rudele în vârstă, părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să aibă mai multă încredere în partener și să nu evite să-i ceară sprijinul, sfatul într-un context de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de locuință și de bunul mers al lucrurilor în viața de familie. Unii nativi pot găti și pot face invitație rudelor, alții vor prefera să facă curățenie generală, să grădinărească. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se suprasolicite doar pentru a-și demonstra lor înșiși că pot.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot pleca într-o scurtă călătorie, posibil în vizită la o rudă, în locurile copilăriei sau în locuri cu impact emoțional pentru nativi. Moment favorabil pentru a lămuri o situație mai veche, o informație primită mai demult. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cer să asculte cu atenție și ce are cealaltă persoană de zis. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *