Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 AUGUST 2019. PEȘTII ÎȘI RECÂȘTIGĂ ÎNCREDEREA DE SINE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec reușesc astăzi să-și reorganizeze viașa, mai ales în ceea ce privește sfera profesională, chiar și financiară. La acest ultim capitol, nativii pot primi niște bani din activități extra care să le reechilibreze veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la alimentație, să înceapă o dietă sau poate un program sportiv.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Taurii vor fi confuzi în ceea ce privește o alegere legată de locul de muncă. Nativii care vor să facă o schimbare de job sunt sfătuiți să ia decizia cu multă prudență și să fie siguri de noua oportunitate care li se deschide în față. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce discuții financiare, negocieri salariale sau legate de o colaborare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 august 2019
În plan profesional, cei născuți în zodia Gemeni pot începe de astăzi să facă unele ajustări, însă sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru eventuale conflicte cu colegii de muncă sau superiorii, care nu sunt de acord cu noile condiții impuse de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot confrunta cu neplăceri legate de starea de sănătate. Poate fi momentul începerii unui nou tratament.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Nativii din zodia Rac continuă șirul dezvăluirilor despre ceea ce-și doresc de la cei din jur, de astă dată punctând foarte strict și sever ce-și doresc de la ei înșiși. Nu este un moment oportun pentru a primi critici și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce pasiune în plan sentimental, poate chiar o nouă iubire să ia naștere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt, cel mai probabil, dezamăgiți de persoana iubită. Nativii simt nevoia să se exprime, să-și strige în gura mare sentimentele, însă se izbesc de reticența, indiferența, răceala partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie răbdători și să nu ceară mai mult decât celălalt poate oferi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Faptul că nativii din zodia Fecioară au investit mult timp și energie într-un proiect profesional sau poate chiar la locul de muncă, va începe să dea roade, însă îi atenționăm că totul vine la pachet și cu oboseală, chiar extenuare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la odihnă și chiar să plece în concediu, cel puțin într-o minivacanță.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Este o zi în care zona spirituală va căpăta o deosebită importanță pentru cei născuți în zodia Balanță. Nativii se pot simți deznădăjduiți, abandonați, iar cea mai bună variantă este să caute consolarea în zona spirituală, religioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să viziteze un lăcaș sfânt, să spună o rugăciune și să petreacă mai mult timp cu propria lor persoană.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Este o zi favorabilă pentru nativii din zodia Scorpion pentru că au, în sfârșit, ocazia să se detașeze de niște idei, gânduri, principii învechite. Nu este exclus să plece într-o scurtă călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce declarații de dragoste, mesaje siropoase și incitante din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător dau dovadă de o capacitate de comunicare și negociere impecabilă astăzi și nu este exclus să obțină tot ceea ce-și doresc, mai ales în plan socio-profesional. Nativii care susțin interviuri de angajare au șanse să primească postul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și controleze entuziasmul nativ pentru a nu fi interpretați în mod eronat ed cei care nu-i cunosc.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Pentru nativii din zodia Capricorni pare să iasă soarele în sectorul sentimental. Aceștia pot lămuri o situație din cuplu, pot ajunge la o concluzie comună cu persoana iubită și nu este exclus ca cei care au fost despărțiți în ultimul timp să decidă să-i acorde o nouă șansă partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot fi tentați să cheltuie niște bani în alte scopuri decât erau destinați inițial.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Talentul artistic și creativ le dă târcoale celor născuți în zodia Vărsător și nu este exclus ca din mâinile lor să iasă o adevărată operă de artă. Cei care nu au tangențe cu acest domeniu pot să-și decsopere o nouă pasiune, un nou hobby. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce momente plăcute în cuplu, în familie, în special alături de copii, pentru cei care sunt părinți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Cei născuți sub semnul Pești au mari șanse să obțină o aprobare, să li se acorde încrederea necesară pentru a conduce un proiect, pentru a dirija o acțiune, pentru a recâștiga un statut. Moment de succes pentru artiști și interpreți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă responsabilitate vizavi de locul de muncă, dar și față de zona finnaciară.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *