Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 IULIE 2019. CAPRICORNII POT DEVENI SUSPICIOȘI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de o relație destul de tensionată cu cei din jur. Frământările legate de locul de muncă pot să le strice ziua și de preferat ar fi să nu răsfrângă nemulțumirile asupra celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să discute cu cin eva din familie și să încerce să se sfătuiască cu aceștia legat de o eventuală susținere materială. Posibile vizite sau vești de la rude.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur nu reușesc să se concentreze pe ceea ce au de făcut și este posibil ca acest lucru să le strice buna dispoziție. Nativii nu încheie la timp un proiect sau amână rezolvarea unei situații, posibil, legată de o colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să evite conflictele și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni nu se simt bine din punct de vedere emoțional. Nativii sunt măcinați de gânduri și nu știu ce decizie să ia în legătură cu o problemă sentimentală, în legătură cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se bazeze pe intuiție și să se preocupe mai mult de problemele care vizează locuința și membrii familiei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a fi mai irascibili ca de obicei. Nativii pot intra în conflicte pe motive pe care altă dată le-ar fi ignorat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai relaxați. În relația de cuplu sunt tentați să facă reproșuri, să acuze și pot complica foarte mult situația, și așa tensionată.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de vești mai puțin plăcute, vești de natură să le dea peste cap un program, să le schimbe planurile. Nativii pot fi confuzi, motiv pentru care horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu ia decizii. Atenție la călătorii, sector ușor sensibil care poate aduce nemulțumiri, obstacole, întârzieri, amânări.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot intra în controverse cu partenerul de viață din cauza faptului că nu sunt pe aceeași lungime de undă cu privire la o situație care vizează locuința. Unii nativi pot ajunge până la a lua hotărârea de a se muta o perioadă de acasă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea psihică.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de unele nemulțumiri legate de bani, posibil chiar dificultăți în a achiziționa un sejur, un bun material, de a duce la capăt un plan din acest motiv. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie mai atenți la nevoile celorlalți, să petreacă mai mult timp cu prietenii și să evite cheltuielile care nu sunt indispensabile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot deschide subiecte de discuție delicate, pot aborda teme de dialog care să deranjeze persoana iubită și de aici până la un conflict va fi doar un pas. Nativii trebuie să fie mai răbdători și să evite să-și verse frustrările asupra celui drag. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă responsabilitate în relații, mai ales dacă este vorba de parteneriate profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător ar putea auzi vorbe mai puțin plăcute din partea celorlalți. Nativii pot deveni ținta unor discuții aprinse, reproșuri, pot fi discretitați. Nu este recomandat să pună la suflet situația și nici să încerce să se apere iscând un conflict mai mare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să apeleze la diplomație și la bun simț.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să evite cheltuielile și investițiile, dar și deciziile majore privind destinația unei sume de bani. Posibil ca cineva apropiat să le ceară ajutorul într-o astfel de problemă, însă să devină suspicioși. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot trece printr-o situație, printr-un dialog, în urma căreia să-și piardă încrederea în cineva din anturaj.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot afla de o problemă de sănătate a cuiva apropiat și se pot indispune din această cauză. Nativii nu se vor putea concentra prea bine asupra chestiunilor pe care le au în plan. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite deciziile importante și pe termen lung.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești ar putea fi solicitați de o rudă, de cineva apropiat într-o problemă financiară. Nativii pot primi vești din străinătate sau legate de niște cursuri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia acum decizii importante legate de viitorul profesional, legate de o schibare a locului de muncă sau de o mutare din țară.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.