Actualitate

Horoscop: Zodia care va avea parte de dragoste infinită și va afla un mare secret

Berbec
Berbecul astăzi își va încheia un proiect personal în sfera creativității. Când este complet finalizat, vă veți simți stors de vlagă, fără nici cea mai mică rezervă de energie. Această condiție este tipică pentru o persoană care și-a petrecut întregul potențial pentru a-și realiza ideile creative. Acum este timpul să vă odihniți bine, eliberându-vă intelectul de orice fel de încărcătură. Nu duceţi lipsă de creativitate şi în curând veţi avea o nouă idee, în care veţi investi din nou întregul potenţial energetic.

Taur
Taurul pe 1 august va primi o veste care vă va face foarte fericiți. Veți afla că o persoană cu care vă aflați într-o stare de conflict continuu va renunța în curând la gândurile negre. Seara, vei primi știrea că una dintre rudele tale îndepărtate intenționează să stea cu tine pentru o vreme. În așteptarea rudei tale, vei lua în considerare toate aspectele: cum îl vei primi și ce program de evenimente îi vei face acestei persoane. Este foarte important să mulţumeşti această persoană, pentru că îţi este foarte dragă.

Gemeni
Gemenii astăzi nu trebuie să-și exprime dezacordul față de poziția pe care o are șeful. Faceți așa cum spune el, pentru că dacă nu veți reuși, nu veți fi vinovați de vreo eroare. Rețineți că șeful dvs. este o persoană complexă și greu de înţeles, dar care nu trebuie să fie contrazis. Este o capcană pe care o întinde, pentru a vă avea la mână mai târziu. Totuşi, este recomandat să nu încercați acest lucru în treburile familiei. Dacă susțineți ideea celeilalte jumătăți, veți fi foarte curând complet dezamăgit. Munca e muncă, familia e familie. Încercaţi să faceţi diferenţa între cele două.

Rac
Racul astăzi nu va putea să înțeleagă ce vrea vecinul de la el. Această persoană vă va întâlni după muncă și nu veți putea să scăpați de povestile ei plictisitoare mult timp. Cel mai rău dintre toate, tot acest vecin vă va spune că la sfârșitul acestor povestiri va avea o cerere. Întreabă direct această persoană: "Vrei ceva?" Aceasta va arunca o lumină asupra a ceea ce se întâmplă. Poate că tot ce are nevoie de la tine este doar o mică discuţie, de care această persoană singuratică are mare nevoie. Cuvântul zilei pentru tine azi este răbdare.

Leu
Leul pe 1 august 2018 nu este sfătuit să lenevească. Lumea așteaptă de la dvs. acțiuni în forţă, care vizează rezultate pe termen scurt. Astăzi puteți face o adevărată descoperire în afaceri sau carieră dacă lucrați cu entuziasm dublat. Succesul va veni în mod inevitabil la voi și veți fi impresionați de amploarea acestor victorii. Există o singură condiție: trebuie să evitați tot ceea ce vă poate împiedica, inclusiv evenimentele recente din sfera personală.

Fecioară
Fecioara va fi ocupată cu căutarea unui răspuns la un fel de puzzle. Aceasta se referă la problema care vă afectează sfera personală. Din păcate, indiferent cât de multe ori treceți situaţia prin tot felul filtre, nu puteți pune totul cap la cap. Poți să arunci lumină asupra acestei întrebări numai după ce ai o discuție sinceră cu cealaltă jumătate. Întreabă-o direct dacă temerile tale sunt fundamentate sau nu. Urmăriți expresiile faciale și gesturile partenerului dvs., pentru că sunt mai importante decât cuvintele.

Balanţă
Balanţa pe 1 august 2018 va putea pune capăt unui război care a durat destul de mult. Aceasta se referă la lupta dintre dvs. și unul dintre colegii dvs. pentru o anumită poziție. În timp ce voi doi vă luptați, altcineva va primi acest post. Acesta va fi motivul reconcilierii voastre. Atât tu, cât și adversarul tău vă daţi seama că la muncă nu trebuie să te lupți, ci doar să-ți demonstrezi calitățile profesionale. Discută toate acestea undeva într-o cafenea, savurându-ți băutura preferată.

Scorpion
Scorpionii vor afla un secret azi, fiind martorii unei întâmplări la muncă. Înainte de a confrunta o persoană, gândeşte-te dacă nu cumva e mai bine să ţii pentru tine ce s-a întâmplat. În curând, această persoană va înțelege că a greşit şi va încerca să repare prostia. Veți continua să realizați un proiect reciproc, dar decideți să vă îndepărtați de această persoană. Totuşi, evenimentul va provoca o adevărată revoluție în sufletul tău și vei aminti de mult timp de lucrurile pe care le-ai văzut involuntar.

Săgetător
Pentru Sagetator cel mai neplăcut eveniment din mediul înconjurător va fi plecarea celui mai bun prieten al lor. Vă luaţi la revedere călduros, deloc surprins de cât de puternic şi curajos este prietenul tău. Vei promite și tu că într-o zi vei veni să-l vizitezi şi că vei face totul să-l ajuţi, atunci când va avea nevoie. Cu toate acestea, atât tu cât și prietenul tău veţi înțelege că acest rămas bun este ultimul rămas bun într-o relație amicală și că nu îl poți menține aproape la o distanță atât de mare.

Capricorn
Capricornii astăzi vor primi un cadou de la unul dintre admiratorii lor. Vă încurajează să continuați calea pe care ați început-o, dând acestei lumi tot mai multe exemple ale creativităţii voastre. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă lăudaţi prea tare. Contribuiți modest, cu demnitate, ca persoană care se leagă în mod obiectiv de sine și de această lume. Veţi câştiga mai mult aşa şi vă veţi atrage mai mulţi urmăritori sau fani.

Vărsător
Viața Vărsătorului pare a fi blocată astăzi într-un singur loc. Chiar și în situații care au fost întotdeauna ușor de depășit, astăzi va exista o problemă simplă pe care nu o puteți rezolva. Acceptă cu umilință această experienţă a vieţii și relaxează-te. Atunci când viața ta este un râu ce curge liniștit, poți să te odihnești, să ai grijă de tine și să tii sănătatea ta. Când totul este haotic şi eşti agitat, nu reuşeşti să găseşti soluţii chiar şi la cele mai simple întrebări.

Peşti
Peştii astăzi află o serie de fapte șocante despre trecutul noului lor coleg. După ce ați aflat că este un fost condamnat la închisoare nu începeți să vă panicaţi. Acum, această persoană periculoasă a devenit cetățean care respectă legea și care are o reputație perfect normală. Cu toate acestea, nu fi surprins dacă, în cursul proiectelor reciproce, veți auzi ocazional un jargon care trădează trecutul lor. Dacă este necesar, puteți dezvălui că știți trecutul său. Dar este mai bine să nu o faceţi, momentan. Ştiţi foarte bine că pentru majoritatea oamenilor, trecutul lasă răni adânci, pe care mulţi vor să le uite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *