Actualitate

HOROSCOP/ Zodiile care vor cheltui sume importante

Berbec

Berbecii îşi încep ziua cu o stare fizică de excepţie. Totuşi, astrele le recomandă să amâne cumpărăturile şi investiţiile pentru că s-ar putea să nu ia tocmai cele mai bune decizii.

Taur

Ziua de duminică nu e tocmai cea mai reuşită pentru tauri. Dar este posibil că spre seară o ieşire cu prietenii să le redea buna dispoziţie.

Gemeni

Gemenii îşi vor încărca bateriile astăzi. Cel mai probabil o vor face la un SPA sau într-un loc în care şi-au propus să ajungă de foarte mult timp.

Rac

Nativii din zodia rac sunt îngânduraţi şi caută soluţii . Le este recomandat să ia o pauză de la activităţile care le dau bătăi de cap.

Leu

Şi pentru Lei cuvântul cheie al zilei este odihna. Urmează o săptămână grea aşa că trebuie să profite cât mai mult de weekend.

Fecioară

Nativii din zodia fecioară au o duminică în care se vor revedea cu persoane pe care nu le-au mai văzut de o lungă perioadă de timp. După lungi discuții pot demara proiecte împreună.

Balanţă

Balanţele au un simţ al umorului debordant. Vor lua parte la o întâlnire de familie, unde vor fi în centrul atenţiei.

Scorpion

Nativii din zodia scorpion primesc o sumă însemnată de bani astăzi. Ar fi bine să se consulte cu partenerul de viaţă înainte de a-i cheltui.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o seară romantică. Persoana iubită le va face o surpriză care le va readuce zâmbetul pe buze.

Capricorn

În prima parte a zilei capricornii sunt cam morocănoşi. Astrele le recomandă să îşi menajeze sănătatea. 

Vărsător

Vărsătorii au planuri mari, iar astăzi au ocazia să pună totul cap la cap. Trebuie însă să aibă şi puţină răbdare pentru a culege roadele.

Peşti

Iar peştii au o zi în care sunt foarte greu de mulţumit. Ar trebui să depăşească repede această stare pentru că le poate afecta relaţiile cu cei din jur.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *