Horoscop

Horoscopul săptămânii! Taurii sunt sfătuiți să evite confruntările

Îți va fi greu să-ți controlezi emoțiile, dacă nu-ți ții mintea ocupată. Nu lua în serios ceea ce ți se va spune. S-ar putea să primești informații false. Încearcă să faci compromisuri. Vei dori să faci schimbări. Începe cu propria locuință.

TAUR
Lasă-ți sentimentele să iasă la suprafață. Scrie o scrisoare de dragoste sau sună persoana iubită și spune-i cât de dragă îți este. Folosește-ți energia cu înțelepciune. Fă ceea ce știi tu mai bine. Evită confruntările, reputația ta este în joc.

GEMENI
Așteaptă-te la recompense pentru acțiunile tale altruiste. Concentrează-te asupra scopurilor și nu asupra problemelor oamenilor. Ieși în oraș și distrează-te. Șansele de a întâlni pe cineva interesant cresc tocmai atunci când te așteptai mai puțin.

RAC
Du-te în vizită la prietenii tăi. Implicarea în activitățile de grup vor fi răsplătite. Încearcă să fii amabil cu ceilalți. Setea ta de cunoaștere te va conduce către noi direcții. Nu-ti irosi timpul, pune-te pe treabă și fă tot ceea ce este posibil.

LEU
Dacă nu primești ceea ce consideri tu că meriți, reconsideră-ți opțiunile la începutul săptămânii. Trebuie să fii mult mai hotărât în dorința de a te simți tu bine în loc să-i faci pe ceilalți să se simtă prost. Reevaluează-ți situația personală și direcția către care te îndrepți. Investițiile făcute par a fi favorabile.

FECIOARĂ
Canalizează-ți energiile înspre un lucru util. Activitățile fizice îți vor aduce multă stimă față de propria persoană. Vei primi recunoașterea eforturilor făcute. Fă-ți cunoscute sentimentele. Poți să-ți iei noi angajamente sau să semnezi contracte.

BALANŢĂ
Săptămâna aceasta este timpul perfect pentru a face lucrurile care îți fac plăcere. Pune-ți la bătaie efortul creator dacă vrei să te dezvolți. S-ar putea să găsești chiar lângă tine ceea ce căutai. Nu lăsa capriciile unor membri ai familiei să te copleșească. Evită să devii obsedat. Altfel vei avea probleme.

SCORPION
Natura ta plină de energie te va ajuta să cucerești inima cuiva pe care tocmai l-ai întâlnit. Nu le da voie celorlalți să te încarce cu responsabilități suplimentare. Pregătește-te să faci concesii și să întinzi o mână de ajutor celor care nu sunt în stare să ducă lucrurile la bun sfârșit. Folosește-ți ideile într-un scop nobil.

SĂGETĂTOR
Poți să faci rost de bani, dar de asemenea poți să-i lași să-ți treacă printre degete. Va trebui să fii atent pentru ca cineva să nu se amestece și să te împiedice să-ți atingi scopurile din punct de vedere profesional. Te vei simți frustrat, dacă nu vei lăsa ca lucrurile să se așeze singure la locul lor.

CAPRICORN
Vei avea probleme în controlarea emoțiilor dacă nu renunți la accesul de criticism. Vei putea face mișcări pe plan profesional care îți vor aduce un salariu mai mare și mai multe responsabilități. Concentrează-te pe situația financiară.

VĂRSĂTOR
Discuțiile avute vor fi edificatoare, pline de satisfacții și te vor conduce spre ultimele legături. Vei fi apreciat pentru gândurile și ideile tale chiar dacă ceilalți nu vor fi de acord cu tine. Fii pregătit să te muți la timp. Nu lăsa ca viața personală să te țină prizonier.

PEŞTI
Daca îți vei neglija îndatoririle, fii sigur că acest lucru ți se va reproșa. Nu-ți irosi banii cu ceilalți. E timpul să păstrezi pentru tine tot bănetul. O vacanță sau doar o schimbare de ritm te vor face să te simți mai bine. Dacă ai nevoie de ajutor, cere-i-l unui bun prieten.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.