Horoscop

Horoscopul zilei de 28 august 2020. „Peștii” sunt romantici și poetici

Horoscopul zilei de 28 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, aflată în tranzit prin sensibila zodie Rac face un aspect benefic cu planeta imaginației și a viselor, Neptun, aflat, însă, în retrogradare în zodia Pești.

Aspectul ne aduce o mare doză de romantism, sensibilitate, creativitate, optimism și sporește imaginația, dar și iluzionarea, deci vom putea da frâu liber sentimentelor cu mai mare ușurință, dar va trebui să rămânem li ancorați în realitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec
Dragoste

Familia este un fel de centru energetic pentru tine, o modalitate de reîncărcare emoțională și psihică, așa că poți profita să stai de vorbă cu cei dragi despre ceea ce te apasă. Este vorba de o puternică conexiune cu trecutul, de o conștientizare a trecutului care-ți dă aripi și-ți aduce conștientizări remarcabile.

Carieră

O zi foarte bună în plan profesional. Ai energie la locul de muncă și muncești cu sport să-ți atingi aspirațiile profesionale. Te pui în evidență cum știi mai bine și vei atrage aprecierile de partea ta.

Bani

Munca ta dă roade și dacă nu va fi vorba de o mărire de salariu sau un comision încasat, va fi vorba de o idee bună care pusă în practică îți va îmbunătăți bugetul. Unii nativi pot câștiga bani din imagine.

Sănătate

Azi, indiferent de ceea ce vei trăi, vei găsi echilibrul interior și-ți vei recupera entuziasmul și optimismul.

Horoscop zilnic Taur
Dragoste

Nevoile tale emoționale, spirituale vor fi foarte bine înțelese de partener și vei descoperi în acesta un adevărat sprijin. Este o zi foarte bună pentru întâlniri în doi, pentru ieșiri cu prietenii și distracție, chiar pentru o minivacață în cuplu.

Carieră

Este remarcabilă capacitatea ta de a negocia și a comunica cu cei din jur și acest aspect îți va fi un adevărat atu într-un proiect în care ești implicată sau vrei să te implici. Ai ocazia de a-i învăța și pe alții ceea ce tu deja știi, succes într-un discurs public.

Bani

Faci bani din ceea ce spui, iar acest aspect avantajează foarte mult nativii care deja lucrează în comerț, publicitate, jurnalism, în domenii ce vizează în special comunicarea.

Sănătate

Venus, guvernatoarea ta, dar și a casei sănătății, este foarte aspectată și de aici am putea deduce că orice hop ai avea îl vei depăși, mai ales dacă ai credința că totul va fi bine… și va fi.

Horoscop zilnic Gemeni
Dragoste

Familia te ajută foarte mult într-o problemă intimă sau poate legată de finanțe, însă interesant este că simți nevoia să le spui un secret, să le faci o dezvăluire și foarte bine faci. Ascultă-ți intuiția și deschide-ți sufletul în fața lor. Vei avea doar de câștigat.

Carieră

Sectorul profesional este foarte bine aspectat astăzi. Ai ocazia să-ți dai seama ce te bucură cu adevărat, ce te împlinește și ce-ți aduce acea armonie și împlinire de care ai nevoie. Pregătește-te pentru laude și aprecieri.

Bani

Ai intuiție financiară excepțională și vei ști ce să faci pentru a obține profituri. Pentru unii nativi este vorba de discuții financiare legate de un context profesional, chiar de salarizare, în timp ce alții își valorifică un talent. Echilibrul financiar este important, dar nu te lăsa furată de visul unui câștig rapid.

Sănătate

Dacă vei face mici schimbări în stilul de viață s-ar putea să ai parte de o îmbunătățire considerabilă a condiției fizice. Împăcarea cu trecutul te readuce la viață.

Horoscop zilnic Rac
Dragoste

Reușești să-ți recapeți mare parte din echilibrul interior și psihic. Tu știi mai bine ca orice că iubirea învinge tot, așa că recapătă-ți bucuria de a iubi, vorbește, transmite ceea ce simți și reconectează-te spiritual la partener și vei învinge orice obstacol. Dacă ești singură, nu te lăsa furată de orice vorbă, orice compliment care ți se adresează.

Carieră

Este o zi excelentă să-ți evidențiezi capacitățile oratorice într-un dialog profesional, cu un partener de afaceri, colaborator. Capacitatea de negociere azi îți poate aduce contractul mult visat. Zi bună pentru încheiat afaceri profitabile.

Bani

Norocul financiar vine azi într-un mod surprinzător și nu ar fi exclus să fie vorba de materializarea unui aspect profesional negociat.

Sănătate

Stare de sănătate foarte bună, energie, vitalitate și puterea de a face față oricărui obstacol. Remediile naturiste, rugăciunile și pornirile spirituale pentru unii nativi pot face minuni.

Horoscop zilnic Leu
Dragoste

Unii nativi din zodia Leu au parte de pasiuni ascunse, de povești intense de dragoste pe care le țin departe de ochii celorlalți, posibil chiar să fie vorba de o infidelitate căreia îi dau curs sau de o aventură pasională, dar secretă. Unii nativi pot alege să se reîntoarcă la o persoană din trecut în urma unor reevaluări făcute.

Carieră

O zi foarte bună în planul muncii. Ai spor, dai randament, te folosești de abilitățile tale pentru a face lucrurile să meargă și efortul tău va fi răsplătit. Nu te teme să-ți asumi responsabilități.

Bani

Banii vin în urma unei munci depuse și asta te bucură foarte mult să-ți dă mare încredere în tine. Dacă lucrezi pe comision, trage tare astăzi că vei aduce un mare plus bugetului personal. Pentru alți nativi poate fi vorba de vești bune despre salarizare.

Sănătate

Te poți lăuda cu o stare de sănătate foarte bună, mai ales dacă în ultimul timp te-ai simțit mult prea încercată la acest capitol sau ai trecut prin diverse probleme. Nu zic că au trecut, dar se ameliorează considerabil.

Horoscop zilnic Fecioară
Dragoste

Este ziua ta norocoasă în dragoste, așa că profită. Dacă ești singură, ieși în oraș și pregătește-te să întâlnești pe cineva care să-ți placă, dar nu te entuziasma dacă nu ai motive. În cuplu ai parte de înțelegere și susținere din partea partenerului, o reapropiere vizibilă între voi. Vă dați seama câtă nevoie aveți unul de celălalt. Dacă ai copii, petrece mai mult timp cu aceștia, axează-te pe nevoile lor, bucură-i.

Carieră

Ai șanse foarte mari să pui pe roate un proiect, să-l prezinți altora și aceștia să fie nu doar încântați, ci să vină și cu idei, să te sprijine. Dacă ai de negociat un contract, de semnat un parteneriar de afaceri, nu sta pe gânduri.

Bani

Banii vin din asocieri și colaborări, iar șansele de a-ți echilibra bugetul sunt foarte mari. Totuși, există și o avertizare. Nu te lăsa păcălită, există riscul ca în jurul tău să fie și persoane de rea credință și să fii înșelată.

Sănătate

Nu ai niciun motiv să-ți faci probleme legate de acest sector de viață. Azi este o zi norocoasă și aducătoare doar de vești bune la acest capitol.

Horoscop zilnic Balanță
Dragoste

Cumva în dragoste îți surâde norocul. Dacă așteptai să primești un răspuns sau chiar o invitație în oraș, azi s-ar putea să ai parte de împlinirea acestui vis. Ai și una mendament aici, dat fiind că Venus este guvernatoarea ta. Nu te lăsa vrăjită de vorbe frumoase, de forme fără fond. Luptă să-ți păstrezi raționamentul.

Carieră

Este aspectat foarte bine sectorul profesional. Ai șansa să-ți vezi un vis cum se îndeplinește. Te bucuri de beneficii legate de imagine, aprecieri, laude și ai ocazia să te afirmi. Unii nativi dau dovadă de o creativitate remarcabilă, un simț artistic greu de egalat de altă zodie.

Bani

Banii nu reprezintă o problemă pentru tine acum, deși ai toată determinarea să-i faci. Unii nativi pot investi (sau pot face calcule) pentru casă, pentru o renovare a locuinței, pentru a-și îmbunătăți confortul.

Sănătate

Starea psihică este foarte bună. Ai încredere mare în divinitate, în credință, însă nu-ți pune toată baza în remedii naturiste și homeopate, ci ia în calcul și varianta clasică.

Horoscop zilnic Scorpion
Dragoste

Trăiești momente intense, pasionale, romantice în dragoste. Poezie și serenade, conectare spirituală la partener, este fără îndoială un moment de reînviorare a relației sentimentale. Posibil să pleci într-o călătorie, vacanță cu persoana iubită, să vă dedicați timp cunoașterii reciproce, să dați curs unei pasiuni comune. Totuși, există aici și un risc care trebuie luat în calcul: iluzionarea prea mare care poate aduce cu sine dezamăgire, mai ales în relațiile aflate la început, unde conexiunea nu este încă solidă.

Carieră

Ești foartea atrasă de evoluția spirituală sau, în alte cazuri, profesională. Este o zi în care ai șansa să cunoști ceva nou care să te atragă, să cauți să te dezvolți într-un sector nou, să te înscrii la un curs de perfecționare a abilităților tale. Fă asta cu încredere, pot veni și bani de aici ulterior!

Bani

Se mai detensionează contextul financiar, însă nu exagera cu cheltuielile, mai ales că poți fi tentată să-ți satisfaci niște pofte, să dai bani pe distracții, să plătești prea mult pentru relaxare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba din contră, energia mentală este foarte bună. Ai tendința de a visa cam mult, de a te pierde în povești ușor ireale, dar asta nu ar trebui să te afecteze. Atâta timp cât șii că sunt iluzii.

Horoscop zilnic Săgetător
Dragoste

Poți da curs unei aventuri pasionale sau poate unei povești de dragoste pe care să preferi să o ții ascunsă o perioadă. În cuplu se reaprinde pasiunea și asta te bucură pentru că îți dă încredere în viitorul relației. Foarte bună apropiere de familie și de nevoile acestora.

Carieră

Îți pui în lumină niște talente, niște abilități și te vei bucura de laude și aprecieri. Creșterea stimei de sine te va face foarte sigură pe acțiunile tale profesionale. Ține-o tot așa!

Bani

Vin bani și vin pentru că nu stai degeaba, pentru că te preocupi să-ți îmbunătățești situația financiară, iar azi culegi roadele muncii depuse în ultimul timp.

Sănătate

Acordă timp necesar sufletului tău, lucrează la creșterea energiei interioare, reocupă-te de armonia ta și vei reuși să-ți îmbunătățești remarcabil starea de sănătate. Unii nativi pot afla remediimai puțin convenționale pentru depășirea unei neplăceri legate de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn
Dragoste

Comunicarea în cuplu este un mare atu al zilei, așa că după toată forfota sentimentală din ultimul timp, profită de acest context pentru a te împăca cu partenerul, pentru a te echilibra afectiv. Cel mai bun sfat este să pleci într-o vacanță în doi și să lași romantismul (deși nu te caracterizează) să iasă la suprafață. Chiar dacă nu faci serenade și nu reciți poezii, măcar transmite-ți sentimentele. Cei singuri pot cunoaște pe cineva la drum sau prin intermediul mediului online, însă atenție că nu tot ce pare ideal chiar este în realitate.

Carieră

Cum Venus îți guvernează cariera, azi te poți aștepta la dialoguri importante și foarte profitabile în sectorul profesional. Este o zi foarte bună să semnezi un contract, un parteneriat de afaceri, cu marea atenționare să citești cu mare atenție termenii și condițiile.

Bani

Ai parte de mici noroace financiare care pot însemna cadouri, atenții, mai ales din partea colaboratorilor sau a persoanelor cu care intercaționezi prin intermediul profesiei tale.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta și în aspecte foarte bune cu Soarele nu ai de ce să-ți faci probleme legate de sănătate. Ai energie, bună dispoziție, optimism și vitalitate. Profită și distrează-te!

Horoscop zilnic Vărsător
Dragoste

Ce este în mintea ta, numai tu știi, dar astăzi nevoia de a te conecta la o persoană din trecut este mare. Dacă unii nativi merg până la a trăi un moment intim pasional, alții preferă să retrăiască niște amintiri și atât.

Carieră

Reașezi armonia la locul de muncă, mai ales dacă ai avut parte de unele neînțelegeri cu colegii până acum. Dai dovadă de o mare creativitate, intuiție, simț artistic și te poți bcura să vezi cum talentele tale sunt luate în calcul sau te ajută să dai un randament mai bun.

Bani

O zi bună din punct de vedere financiar. Pentru unii nativi vin bani din munca depusă, în timp ce alții îți valorifică un talent. Atenție la riscul de înselăciune sau la cheltuielile nesăbuite pe distracții. Plătește mai bine pentru un vis profesional!

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește și asta pentru că ai inspirația de a lăsa optimismul și buna dispoziție să pună stăpânire pe tine. Zi bună să te desprinzi de un gând toxic, de o teamă sau un viciu.

Horoscop zilnic Pești
Dragoste

Dacă cineva va trăi iubirea în cea mai intensă, pură, romantică și poetică maifestare a sa, atunci tu vei fi aceea. Este o zi în care poți exprima cel mai bine sentimentele pe care le ai, poți face declarații de dragoste și poți trăi iubirea absolută, dar rămânând ancorată pe cât posibil în realitate, mai ales dacă te afli într-o relație de început. Cei singuri pot cunoaște pe cineva și pot fi fermecați, magnetizați… dar și dezamăgiți ulterior, deci atenție!

Carieră

Ce mai înseamnă munca pentru tine când dragostea îți bate la ușă? Dacă lucrezi, o faci că trebuie, însă mai trebuie să știi că este o zi foarte bună pentru partenriate și proiecte profesionale, pentru a te asocia cu cineva, cu o persoană importantă.

Bani

S-ar putea să fii tentată ca niciodată să cheltui bani pe distracții, pe zona de cosmetică, de înfrumusețare. Poate îți reînnoiești garderoba sau îți îndeplinești o bucurie, un hobby mai costisitor.

Sănătate

Este vremea să pleci într-o vacanță sau, cel puțin, să ieși undeva în weekendul acesta. Plimbă-te, relaxează-te în natură și-ți vei reîncărca bateriile nu pentru o săptămână, ci pentru o lună.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *