Horoscop

Horoscopul zilei de azi – Scorpionii nu vor fi în cea mai bună formă!

Taur
Se anunță o sâmbătă aglomerată pentru cei născuți sub semnul Taur. Și ei se vor gândi la mici schimbări de făcut prin casă și vor petrece ore bune făcând cumpărături prin oraș. Cineva din cercul apropiat de prieteni se va oferi să îi ajute cu o sumă de bani.

Gemeni
Gemenii se vor baza mult pe intuiție. Cu toate astea, nu ar trebui să ignore sfaturile venite din partea colegilor de serviciu. Vor fi preocupați de probleme financiare, ce țin de afaceri, însă ar trebui să se concentreze mai mult de problemele de acasă.

Rac
Racii vor face echipă cu partenerul de viață și își vor întoarce casa cu susul în jos, pentru a face „mici modificări”. Este posibil să plece într-o deplasare spontană după ce vor primi o veste nu tocmai bună în legătură cu o rudă.

Leu
Este momentul ca Leii să își redecoreze locuința. Beneficiază de resursele financiare de care au nevoie. Înainte de a începe operațiunea, ar fi bine să stabilească de acasă ce ar vrea să cumpere.

Fecioară
Și Fecioarele vor avea un început de weekend dedicat înfrumusețării locuinței. Financiar, se va oferi o rudă mai în vârstă să vă ajute, însă va încerca să vă impună ideile sale. Încercați să evitați un conflict pentru a nu supară pe cineva din familie. Este posibil ca pe seară să primiți un cadou din partea partenerului de viață.

Balanță
Balanțele vor găsi o ofertă pe care n-o vor putea rata. Cu susținerea partenerului de viață, noua achiziție va fi motivul de mândrie al zilelor de weekend.

Scorpion
Scorpionii nu vor fi în cea mai bună formă. Obosiți, cu nervii întinși la maximum, ar putea răbufni în orice clipă. Astrologii le recomandă să evite certurile cu orice preț și să încerce să nu se enerveze așa ușor.

Săgetător
Nu este ziua lor norocoasă. Ar trebui să evite să se implice în probleme importante, pentru că șansele de reușită sunt minime.

Capricorn
Cu tot sprijinul familiei în spate, nativii Capricorn vor face câteva schimbări prin casă. Va fi o zi favorabilă activităților de cămin și de afaceri, dar ar trebui luate pe rând.

Vărsător
Sunt hotărâți să înceapă o lucrare majoră pe care o plănuiesc deja de ceva vreme. În prima parte a zilei vor avea de făcut câteva drumurin în interesul familiei.

Pești
Nativul Pește riscă să pice în melancolie, împins de probleme de natură sentimentală.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *