Horoscop

Horoscopul zilei de azi 1 DECEMBRIE – Vești bune pentru vărsători

Taur
Poate că a venit momentul să porniți într-o nouă aventură și să vă asumați niște riscuri. Din punct de vedere social puteți să aveți parte de anumite oportunități la care nici nu ați visat până acum sau pur și simplu puteți să primiți niște rezultate bune în munca voastră, scrie impact.ro.

Gemeni
Astrele vă sfătuiesc să aveți ceva mai multă grijă de sănătatea voastră astăzi pentru că este posibil ca anumite sensibilități să apară în zona gâtului sau a abdomenului. Încercați să vă impuneți un stil de viață cât mai sănătos, iar asta începe cu exerciții și o alimentație sănătoasă.

Rac
Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă în viața voastră în acest moment și nu toate vin așa cum v-ați fi dorit, dar până la urmă sunt niște compromisuri pe care vi le-ați asumat cu ceva timp în urmă și trebuie să le onorați. Nu vă îndoiți de deciziile pe care le-ați luat în trecut, pentru că până la urmă ele se vor dovedi a fi cele mai bune pentru voi.

Leu
Acasă puteți avea de-a face cu anumite evenimente neașteptate sau pur și simplu dacă va-ti dorit de mult timp să faceți o schimbare legată de casă, acum e momentul să începeți să lucrați lucrați la ea. Voi știți mai bine ca oricine că atunci când îți dorești ceva suficient de tare, acel lucru este atras de tine.

Fecioară
Tranzitul actual este perfect mai ales dacă lucrezi de acasă, pentru că e mult mai ușor să ții un echilibru între viața profesională și viața personală. Micul benefic Venus te ajută astăzi să faci mai ușor atât treaba pe care ți-o propui încă de dimineață, cât să te ocupi și de pasiunile tale.

Balanta
Din fericire, micuța planetă benefică Venus este de partea ta astăzi și îți aduce apreciere și susținere din partea persoanelor dragi. Îți este mai ușor în momentul de față să jonglezi între sectorul carierei și cel personal, iar asta poate să-ți dea un pic de timp liber în care să te ocupi de ce îți place.

Scorpion
Conjuncția actuală care se întâmpla astăzi te încurajează să vorbești mai mult și să ceri sfaturi și ghidare persoanelor cu experiență mai mare decât tine. Acum nu mai este vorba de orgoliu, ci plus și simplu trebuie să pui piciorul în prag atunci când îți dorești ceva, nu să aștepți că acel lucru să vina de la sine.

Sagetator
Micul benefic Venus face un aspect asupra planetei de foc Marte, ceea ce înseamnă că dacă aveți un pic de noroc astăzi puteți să aveți de-a face cu noi oportunități care vin în drumul vostru, cu scopul să vă ajute din punct de vedere profesional. Veștile bune poți veni prin intermediul cunoștințelor, a aliaților.

Capricorn
Aspectele actuale sunt foarte bune pentru a vă asculta mai mult intuiția, instinctul și pentru a găsi noi oportunități în drumul vostru spre ascensiune. Prin intermediul comunicării poți primi anumite vești foarte interesante, te poți documenta foarte bine și poți găsi informațiile de care ai nevoie.

Varsator
Astăzi este o zi bună pentru a purta conversații lungi oameni pe care îi știi de foarte mult timp și în care ai încredere cumva să le împărtășești niște lucruri mai sensibile pentru tine. Ai nevoie de cel suport emoțional pe care îl primești, așa că lasă-l să vină în viața ta.

Pești
Ziua de astăzi te poate face mai ambițios, iar aspectele din prezent te ajută și să îți setezi noi obiective pentru a ajunge cât mai sus. Partenerul de viață te susține în tot ceea ce faci, iar următoarele luni de zile sunt foarte interesante, dar și importante în procesul vostru de evoluție. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *