Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 13 MARTIE. Gemenii trec totul prin filtrul emoțiilor

Taur
Poți fi surprins să afli cât de mulți prieteni ai sau persoane care vor să te ajute. Cumva vremea conflictelor a trecut și acum e momentul să faci pace și să te apropii de cei dragi.

Gemeni
Luna în casa spiritualității și a călătoriilor va face să fiți pe de-o parte mai sensibili că de obicei și să treceți totul prin filtrul emoțiilor, iar pe de altă parte gândul va stă și la o vacanță pe care puteți să începeți să o plănuiți de pe acum.

Rac
Din punct de vedere financiar astăzi ar trebui să stai bine, cel puțin satisfăcător, iar asta te poate ajută să îți îndeplinești niște dorințe pe care le ai de mult timp.

Leu
Planetele te vor ajută astăzi în ceea ce îți dorești, iar profitul sau satisfacțiile pot începe să apară curând. Dacă aveai un proiect la care lucrări de mult, acesta poate primi recunoaștere.

Fecioară
Este un nou început, iar gândirea voastră și partea emoțională se activează într-un mod pozitiv și armonios. Începi să vezi și lucrurile pozitive din tot, iar asta te ajută în activitățile de astăzi.

Balanță
Dacă anumite persoane nu sunt de acord cu alegerile tale, poate că a venit momentul să le spui în față ce gândești și să le impui niște reguli de la început, pentru a evita confuziile pe viitor.

Scorpion
Nu lasă emoțiile sau nehotărârea să te ducă în eroare, pentru că tu meriți să te simți în siguranță.Dacă ceva te face să te simți nesigur, rezolva problema fără remușcări.

Săgetător
Odată ce ai stabilit cu cei cu care lucrezi o legătură de compasiune și înțelegere, lucrurile vor decurge mai bine din toate punctele de vedere. Nu te grăbi să tragi concluzii, da-i timpului timp.

Capricorn
Poți să resimți astăzi efectele unei oboseli acumulate din ultimele 2 săptămâni, iar organismul tău are nevoie de odihnă și liniște. Îți vei îndeplini din obiective mai târziu.

Vărsător
O sugestie sau un sfat la timpul potrivit te pot ajută foarte mult. Încearcă să asculți mai mult și să analizezi mai bine tot ce îți ajunge la ureche.

Pești
Accentul este pus pe prima casă a personalității și eului tău, iar acest aspect te încurajează să fii pozitiv în gândire, să fii bun și poate chiar te apropie mai mult de latura spirituală.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *