Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 25 AUGUST. Berbecii sunt sfătuiți să fie mai atenți

Taur
O perioadă în care nativii Taur sunt răsfățații astrelor. Se bucură de protecție divină, prin urmare tot ce nu le e benefic lor e ținut la distanță.

Sunt protejați de rele și de acele persoane care nutresc gânduri negative la adresa lor.

Gemeni
Săptămâna aduce vești bune pentru nativii Gemeni! Aceștia trec printr-o săptămână plină de noroc. Sunt șanse mari ca dorințele lor cele mai arzătoare să prindă viață.

De altfel, conform previziunilor realizate de Voropchievici, este o perioadă în care aceștia se vor bucura de fertilitate și belșug.

 Rac
Nativul Rac și-a dat reset pe toate planurile, iar acum este timpul să înceapă o viață nouă din toate punctele de vedere.

Partea bună este că, zilele acestea, ei sunt bine susținuți astrale, iar schimbările pe care le-au făcut până acum aduc în sfârșit rezultate care să-i avantajeze pe ei.

 Leu
Pentru Lei, săptămâna 23 august – 29 august 2021 se anunță a fi una axată pe comunicare. Mesaje de tot soiul vin către acești nativi. Întâlniri, discuții pentru a clarifica o situație sau pentru a pune bazele unei colaborări.

 Fecioară
Răbdarea le este pusă la încercare nativilor Fecioară în aceste zile. Trec prin momente care le testează forța, rezistența.

Este o perioadă pe care trebuie să o depășească, menite să le ofere lecții necesare în buna lor dezvoltare. Important este să încerce să nu se piardă cu firea și să ia lucrurile cu calm.

 Balanță
Nativii Balanță sunt invitați la calm în această săptămână. Ușor de zis, dar greu de făcut pentru acești nativi, care efectiv sunt puși pe ceartă.

Spiritele se pot încinge de la o simplă discuție. Unii dintre nativi Balanță dau dovadă de o atitudine demnă de o bătălie. Indiferent cât de dificilă e situația în care se pot găsi, important e să știe că totul se poate rezolva dacă există înțelegere și calm.

 Scorpion
O săptămână minunată se anunță pentru nativii Scorpioni! Totul se întâmplă după voia lor.

Ca și cum lucrurile au fost aranjate din timp, iar acum ceea ce nativii Scorpioni gândesc sau își doresc apare imediat în calea lor. O perioadă cu previziuni bune, în contextul în care în ultimele săptămâni au trecut prin urcușuri și coborâșuri.

Săgetător
Nativii Săgetător trec printr-o săptămână în care sunt invitați să iasă în față. Au intrat într-un con de umbră, iar acum ține de ei să-și revizuiască poziția și le arate tuturor ce pot.

Tot ce trebuie să facă este să-și valorifice atuurile și vor reuși astfel să capteze atenția și să-și ocupe locul binemeritat pe plan profesional, social.

Capricorn
Nativii Capricorn trec printr-o serie de schimbări zilele următoare. Pot să-și schimbe domiciliu sau pot avea parte de noutăți la locul de muncă.

Cert este că ei își doresc un loc de muncă mai bună, o locuință mai frumoasă. Veștile în acest sens nu vor întârzia să apară.

Vărsător
Sfatul esențial pentru nativii Vărsător în această săptămână este să învețe să se relaxeze. Sunt îndrumați la odihnă și meditație, la timp pentru ei. Este cazul să renunțe la gânduri și griji care nu au un fundament serios și care nu fac decât să-i consume.

 Pești
Se anunță zile în care nativii Pești pot trece printr-o situație care să le testeze rezistența și tăria de caracter. Ar putea fi o bătălie care se dă astfel încât acești nativi să se bucure apoi de rezultatele reușitei lor.

Important de înțeles este că indiferent cât ar părea de greu pe moment, Peștii nu trebuie să se îngrijoreze, căci sigur vor reuși să câștige acel lucru pe care și-l doresc cu ardoare. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *