Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 6 septembrie. Racii se bucură de o zi productivă 

 Berbec

Cu Luna în tranzit prin sectorul carierei tale, ziua de astăzi se anunță benefică pentru promovare profesională, pentru afirmare și pentru a-ți expune ideile în fața superiorilor. Ești destul de eficient și perseverent în desfășurarea activităților și te poți apropia cu pași rapizi de atingerea unor obiective.

Taur

Luna te stimulează să înveți lucruri noi, să cauți niște răspunsuri și să te concentrezi pe a găsi soluții și nu pe ceea ce nu funcționează în viața ta. S-ar putea să întâlnești persoane cu un grad de înțelepciune ridicat care să te sfătuiască într-o anumită privință și astfel să scapi de niște dileme avute, scrie playtech.ro.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Chiar dacă starea emoțională este mai apăsătoare, vei observa că dacă vei aborda ceea ce te frământă și vei discuta sincer cu partenerul de viață, te vei descărca. În plus, ai toate șansele să obții înțelegerea acestuia. Niște situații financiare sau legate de viața intimă pot ieși acum la lumină pentru a fi rezolvate.

Rac

Luna traversează sectorul relațiilor tale și te susține în interacțiunea cu ceilalți. Este o zi foarte bună să te apropii de partener, să discutați mai mult despre nevoile cuplului și să scapi de niște îndoieli avute. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, primești sprijin și înțelegere din partea colaboratorilor.

Leu

ați dat dovadă de un randament crescut la locul de muncă și vei fi eficient în rezolvarea sarcinilor și proiectelor avute. de asemenea vei colabora ușor cu colegii și vă veți susține reciproc. totuși ai grijă la tendința de a prelua prea multe responsabilități și de a sta peste program. nu uita că ai nevoie și de odihnă.

Fecioară

Tranzitul Lunii prin zodia Capricorn este de bun augur pentru tine, dat fiind că îți activează sectorul iubirii și al distracțiilor. Astfel se creează contextul astrologic ideal pentru relaxare, creativitate, romantism. bun îți poți dedica ziua hobby-urilor sau activităților cu copiii. Nativii singuri au șanse să cunoască o persoană de care să fie atrași.

Balanță

Deși ziua de astăzi poate aduce discuții mai tensionate în familie, rezultatul acestora va fi unul constructiv și vei reuși să faci progrese în relația cu cei dragi. Sunt șanse mari să ajungeți la o viziune comună. Pe de altă parte, vei avea energia necesară să te ocupi de activitățile casnice pe care ți le-ai planificat.

Scorpion

Contextul astrologic al zilei te face destul de sociabil și s-ar putea să intri în discuții în urma cărora să primești niște răspunsuri importante. De asemenea, poți afla vești care să te bucure sau poți face niște deplasări care să-ți aducă o stare de spirit bună. Tranzitul Lunii de astăzi te ajută să-ți faci ordine în acte, hârtii și documente.

Săgetător

Luna tranzitează sectorul banilor și din această ipostază poate să-ți aducă niște șanse de creștere a veniturilor. Unii nativi își pot valorifica niște economii grație unor investiții. Pe de altă parte, te poți aștepta să scoți și bani din buzunar, însă pentru a plăti facturi sau pentru a face cheltuieli absolut necesare.

Capricorn

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, starea de spirit este bună și tu te bucuri de mai multă încredere în propria ta persoană. Ești determinat să obții ceea ce îți dorești și vei reuși să faci față oricăror provocări și complicații care apar în calea ta. Vei fi invidiat pentru răbdarea și perseverența de care vei da dovadă.

Vărsător

S-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit, lipsit de vlagă și acaparat de sarcini profesionale. Încearcă să-ți rezervi timp pentru tine, pentru odihnă și relaxare. Tranzitul Lunii te susține să vezi ce se petrece în spatele cortinei, așa că fii mai atent în jurul tău. Poți avea momente de revelație importante.

Pești

O ieșire cu prietenii poate veni atât cu momente distractive, cât și cu discuții despre noi proiecte și planuri de viitor în care să vă implicați împreună.

Pe de altă parte, contextul astrologic te susține să faci niște pași importanți cu un proiect la care lucrezi și chiar să te bucuri de succes și recunoaștere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *