Actualitate

Horoscopul zilei de joi

BERBEC

Dimineata castigati nesperat de bine intr-o afacere. S-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Spre seara, va simtiti bine alaturi de prieteni.

 

TAUR

Pot sa apara schimbari importante pe plan profesional si social. La serviciu, iesiti in evidenta cu idei apreciate de sefi si colegi.

GEMENI

Sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna, care va influenteaza favorabil relatiile cu cei din jur. Puteti avea succes in toate activitatile legate de familie si in afaceri.

RAC

Dupa o perioada mai dificila pe plan financiar si sentimental, astazi aveti un succes nesperat. Climatul general va este favorabil.

LEU

Pe plan social si material aveti un succes neasteptat. Dupa-amiaza este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta. Aveti grija de bagaje!

FECIOARa

S-ar putea sa apara schimbari interesante, de natura sa va aduca multe satisfactii. Dupa-amiaza trebuie sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale.

BALAN?a

Se pare ca azi va reusesc toate si sunteti tentat sa credeti ca nimic nu va poate sta in cale. Aveti ocazia sa obtineti castiguri nesperate.

SCORPION

Dimineata intervin evenimente neasteptate, care va dau programul peste cap. Este posibil sa va vina in vizita musafiri din alta localitate.

SaGETaTOR

Daca vi se propune o colaborare, sa nu refuzati, pentru ca puteti sa castigati bine. Va puteti ocupa de afaceri. Nu neglijati odihna!

CAPRICORN

Dimineata sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute, dar cu folos, care vor fi apreciate de familie. S-ar putea ca dupa-amiaza sa va schimbati programul.

VaRSaTOR

Aveti succes la o intalnire cu persoane importante. Cei din jur va apreciaza ideile.
Este o zi buna pentru a va consolida relatiile si pentru a va face noi prieteni.
 

PESTI

Este posibil sa vi se propuna un nou loc de munca sau sa intrati intr-o afacere. Analizati cu atentie toate avantajele si dezavantajele, inainte de a lua o decizie.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *