Actualitate

Horoscopul zilei de luni

 

BERBEC

Dimineata s-ar putea sa va puna pe ganduri o cearta cu o persoana in varsta. Intrebati-va daca aveti o atitudine corecta fata de cei din jur.

TAUR

Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Nu va asumati niciun risc, pentru ca nu aveti prea multe sanse de reusita.

GEMENI

Sunteti dezamagit de o persoana in care ati avut mare incredere. Nu este sfarsitul lumii! Aveti si prieteni adevarati.

RAC

Reusiti sa rezolvati o problema sentimentala. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si aveti mari sanse de reusita in tot ce v-ati propus sa faceti impreuna.

LEU

Sunteti dominat de sentimente contradictorii, iar situatia financiara nu va ofera prea multe motive de bucurie.

FECIOARa

Dimineata sunteti confuz si riscati sa aveti probleme atat pe plan social, cat si financiar. Relatiile sentimentale merg bine, ceea ce va mentine moralul ridicat.

BALAN?a

Plecati intr-o calatorie in care cheltuiti cam mult, dar puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental

SCORPION

Neintelegerile cu persoana iubita va fac sa acceptati fara ezitari o iesire cu prietenii. Va sfatuim sa nu exagerati pozand in victima.

SaGETaTOR

Nu va ajung bani pentru o excursie sau o calatorie, spre nemultumirea partenerului de viata. Se pare ca nu reusiti sa-i explicati situatia suficient de convingator.

CAPRICORN

La serviciu s-ar putea sa fiti agitat din cauza unei decizii pripite a sefului. Temperati-va nervozitatea, altfel riscati sa va complicati situatia.

VaRSaTOR

Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Daca nu va controlati pornirile impulsive, puteti avea probleme.

PESTI

E posibil ca in prima jumatate a zilei sa fiti cu capul in nori si sa neglijati problemele importante. Nu incepeti activitati noi, deoarece deciziile ar putea fi gresite.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *