Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

 

BERBEC

Este momentul sa puneti in practica planurile in legatura cu o afacere foarte promitatoare. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie.

TAUR

Pentru rezolvarea problemelor importante, va puteti baza pe intuitie. Dupa-amiaza, un prieten va solicita ajutorul intr-o problema financiara.

GEMENI

Talentul creativ este la cote ridicate. Relatiile sentimentale sunt in general bune, dar aveti tendinta de a-i face reprosuri nejustificate persoanei iubite.

RAC

Este posibil sa aveti mici dificultati in camin. Cu o vorba buna sau un mic cadou, puteti dezamorsa o situatie tensionata.

LEU

Este o zi favorabila studiului si comunicarii. Puteti obtine castiguri importante din tranzactii financiare.

FECIOARa

Nervozitatea va poate pune intr-o situatie neplacuta in camin. Pastrati-va calmul si dedicati-va unor activitati de rutina.

BALAN?a

Reusiti sa tensionati relatia cu partenerul de viata. Se pare ca aveti o idee fixa in legatura cu schimbarea stilului de viata.

SCORPION

O persoana mai in varsta din familie, care este si finantatorul principal, se opune cu fermitate initiativei dvs. Puteti sa va bazati pe intuitie.

SaGETaTOR

Aveti succes pe plan social si financiar. Profitati de acest context favorabil, dar aveti rabdare si nu fortati norocul!

CAPRICORN

Sunteti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal.

VaRSaTOR

Azi sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, relatiile de parteneriat si calatoriile in interes personal. Puteti sa va bazati pe intuitie.

PESTI

Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. Astazi sunteti intr-o stare de instabilitate emotionala.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *