Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

BERBEC

Dimineata s-ar putea sa va indispuna un telefon primit de la o ruda. Este posibil sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie neprevazuta.

 

TAUR

Aveti tentatia sa incepeti mai multe treburi deodata. Nu fiti nerabdator, pentru ca riscati sa faceti greseli. Incercati sa va organizati mai bine!

 

GEMENI

Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza dificultatilor financiare. Abtineti-va de la orice fel de speculatii, pentru ca s-ar putea sa intrati in conflict cu autoritatile!

RAC

Incercati sa fiti mai atent la cheltuieli! Ca sa evitati o cearta cu partenerul de viata, este recomandabil sa va consultati inainte de a merge la cumparaturi.

LEU

Se pare ca sunteti agitat si nervos din cauza unor probleme financiare. Incercati sa va calmati, pentru ca altfel riscati sa aveti probleme la serviciu!

FECIOARa

S-ar putea ca relatiile parteneriale sa fie incordate din cauza starii de agitatie pe care o aveti de dimineata. ?ineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!

BALAN?a

S-ar putea sa plecati intr-o delegatie. Nu sunteti in cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Incercati sa nu va sustineti cu incapatanare punctul de vedere!

SCORPION

Dimineata s-ar putea sa va schimbati programul din cauza unor probleme familiale.
Evitati speculatiile! Nu este o zi favorabila castigurilor rapide.
 

SaGETaTOR

Nu incercati sa cereti astazi o marire de salariu, chiar daca sunteti convins ca o meritati! Dupa-amiaza sunt sanse sa va linistiti putin, in mijlocul familiei.

CAPRICORN

Dimineata s-ar putea sa va sune o ruda din alta localitate si sa va anunte ca intentioneaza sa va viziteze. Evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata.

VaRSaTOR

Astazi s-ar putea sa nu fiti prea inspirat si nici prea comunicativ. Evitati intalnirile de afaceri si calatoriile, pentru ca sunteti predispus la greseli!

PESTI

Se pare ca nu va simtiti in apele dvs., tocmai acum, cand aveti multe de rezolvat. Nu va lasati cuprins de nervi si evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei!

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *