Social

IGP a sancționat zece polițiști pentru lipsa de reacție la apelurile cetățenilor

Ca urmare, cinci polițiști au fost retrogradați cu un grad special, patru au fost sancționați cu „Mustrare aspră”, un angajat s-a ales cu „Mustrare”, iar alții au fost avertizați privind neadmiterea încălcărilor pe viitor, în activitatea de serviciu, informează un comunicat de presă al IGP.

IGP mai informează că astăzi șeful instituției, Alexandru Pânzari, în cadrul unei ședințe de lucru cu participarea tuturor conducătorilor subdiviziunilor teritoriale ale IGP, a trasat sarcini concrete de redresare a situației la capitolul comunicarea cu cetățenii, reacționarea promtă și operativă la toate apelurile oamenilor, înregistrarea tuturor sesizărilor cu privire la încălcările admise și nu în ultimul rând desfășurarea acțiunilor de prevenire și descoperire a infracțiunilor, pentru asigurarea unui climat de siguranță în comunitate.

IGP reiterează că prioritățile Poliției pentru perioada imediat următoare este apropierea de comunitate prin îmbunătățirea serviciilor polițienești și deschiderea față de problemele cetățenilor. In acest sens, executarea de către polițiști a atribuțiilor sale funcționale operativ și calitativ, în interesul societății este de o importanta majora.

Sursa: Infotag.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *