Ultima oră

Împușcături la Criuleni! Oamenii sunt speriați. Polițiștii spun că au obosit

În noaptea trecută, gardurile sătenilor au fost ciuruite de gloanţe, trase dintr-o armă de vânătoare. Oamenii spun că unul dintre infractori este poliţist, care nu se află la prima abatere. Oamenii sunt speriaţi şi nu ştiu ce să facă.

"Mi-au împuşcat câinele. Fratele vroia să iasă din curte. Dacă îl împuşca pe el? Ce aveam să îi spun mamei, care se află la Moscova. Fratele plângea", a spus Tudor Sava, locuitor al satului Cimişeni.

Împușcăturile au fost auzite de mai mulţi vecini: "Am trei copii. Împușcăturile se auzeau din casă".

Oamenii spun că, după ce au sunat la poliţie, grupul operativ a ajuns la față locului abia după două ore. "Am sunat la poliţie. Au venit, au scris o simplă explicaţie şi au plecat. Au spus că sunt obosiţi. Este implicat un angajat al poliţiei în acest caz", a declarat primarul satului Cimişeni, Ghenadie Rabei.

Poliţiştii spun că ştiu cine a tras din armă. "Nu ştim de ce poliţiştii au venit atât de greu la faţa locului. Nu vă pot spune cauza. Cunoaştem cine a tras din armă", a menţionat Veaceslav Magurean, inspector superior de sector.

După sosirea echipei Publika TV, în satul Cimişeni au apărut și reprezentaţii Inspectoratului raional al poliţiei. Ei au mers la casa bănuitului, dar nu au întreprins nimic. Cum au venit, așa și au plecat.

Polițiștii nu au deschis nici dosar penal pe acest caz. Totuși, dacă se va constata că s-a săvârşit o infracțiune, cei care au tras din arme riscă de la trei până la șapte ani de privațiune de libertate.
 
publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *