Actualitate

În plin scandal la Bălți cu excluderea Marinei Tauber, Maia Sandu organizează Consiliul Suprem de Securitate pentru a vorbi despre… Aeroport

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă astăzi o nouă ședință a Consiliului Suprem de Securitate. În cadrul acesteia vor fi examinate acțiunile întreprinse de autoritățile statului în vederea implementării Deciziilor Consiliului Suprem de Securitate privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Consiliul Suprem de Securitate se va întruni începând cu ora 16.00, la Președinție. Cu informații despre eventuale declarații de presă vom reveni mai târziu.

Amintim că în aceste zile instituțiile statului afiliate Maiei Sandu, dar și cele mediatice controlate de PAS, duc un război împotriva candidatului ȘOR la Bălți – Marina Tauber. Ultimul Consiliul Suprem de Securitate a avut loc în luna octombrie când s-a discutat criza energetică.

Duminică la Bălți au loc alegeri după ce Marina Tauber, candidata partidului Șor, a câștigat primul tur al alegerilor pentru funcția de primar al mun. Bălți. Tauber a obținut 47,93% din voturile valabil exprimate, iar în turul 2 se va duela cu Nicolae Grigorișin, care a candidat independent.

Datele preliminare publicate de Comisia Electorală Centrală arată că Marina Tauber a obținut 47,93% (15918 voturi), în timp ce Nicolai Grigorișin a acumulat 20,93% (6951 voturi). Turul 2 se va desfășura pe 5 decembrie.

Pe locul 3 s-a clasat candidatul PAS, Boris Marcoci, cu doar 14,08% (4679 voturi), cu două voturi mai mult decât candidatul BECS Alexandr Nesterovschi, care a acumulat 14,08% (4677 voturi).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *