Actualitate

ÎNCOTRO? Dodon SĂRBĂTOREȘTE „Proclamarea Republicii Găgăuze” din BANI RUSEȘTI

„Am avut o întâlnire de lucru cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, în care am discutat despre situația din țara. Am acceptat invitația de a participa pe data de 19 august la „ Ziua Proclamarii Republicii Găgăuziei”, a scris Igor Dodon.

În același mesaj peședintele Dodon i-a felicitat pe locuitorii din autonomie cu ocazia sărbătorii și a spus că va merge cu un cadou pentru ei. Mai exact va organiza un concert cu participarea formaţiei rusești „Serebro" şi a interpretului Aleksandr Marşal.

Deși  conform informațiilor apărute în presa rusă onarariile artiștilor pe care Dodon i-a invitat să cânte astăzi în Găgăuzia variază de la 15 mii până la minimum 32 de mii de euro. Purtătorul de cuvânt al președintelui a declarat pentru zdg.md că artiștii respectivi au acceptat invitația lui Dodon și urmează să cânte gratis.

„Artiștii vin la invitația domnului președinte. Nu este vorba despre achitarea unor sume. Nu am informația că vor fi remunerați de cineva. Asta este informația de care dispun””, a declarat Ion Ceban pentru Ziarul de Gardă

Amintim că pe data de 24 august, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, va avea loc un concert dedicat aniversării a 73-a Operaţiunii Iaşi-Chişinău unde va cânta Grigori Leps, un alt artist din Rusia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *