Ultima oră

Jos Manuel Barroso, catre Vlad Filat:

„Dumneavoastra si Guvernul dumneavoastra pot conta si in continuare pe sustinerea Comisiei Europene”

Luni, Presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, i-a adresat un mesaj de felicitare domnului Vlad Filat, prim-ministrul desemnat al R. Moldova, in care, printre altele, se mentioneaza:

 

„Excelenta!
In numele Comisiei Europene, doresc sa va felicit cu desemnarea dumneavoastra in calitate de prim-ministrului al R. Moldova. Acesta este un moment critic pentru tara dumneavoastra. In urma mandatului care v-a fost oferit de Parlamentul R. Moldova, sunt incurajat de faptul ca atribuiti prioritate atat de inalta agendei noastre comune in cadrul Planului de Actiuni a Politicii Europene de Vecinatate. Va indemn sa purcedeti, cu energie si determinare, la realizarea reformelor necesare, politice si economice.

Dumneavoastra si Guvernul dumneavoastra pot conta si in continuare pe sustinerea Comisiei Europene in solutionarea viitoarelor provocari dificile, spre beneficiul cetatenilor R. Moldova.
Astept cu nerabdare aprofundarea semnificativa a relatiilor intre tara dumneavoastra si Uniunea Europeana. Experienta ministeriala si parlamentara a dumneavoastra este un avantaj pretios in acest sens.
Permiteti-mi sa Va doresc personal succes in eforturile spre o societate democratica, stabila si prospera in R. Moldova.

Cu cele mai sincere urari,
José Manuel Durao Barroso”

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *