CSI / RusiaMoldovaRăzboiUcraina

Jurnalist rus: „Rusia va separa Ucraina de Marea Neagră, o va lipsi de statutul de ţară maritimă şi va ajunge în Transnistria”

Corespondentul militar rus Aleksandr Sladkov, consideră că o luptă generală pe frontul ucrainean poate avea loc pentru Odesa, iar în caz de victorie, Rusia va separa Ucraina de Marea Neagră, o va lipsi de statutul de ţară maritimă şi va ajunge în Transnistria.

Potrivit Infotag, acesta a scris despre acest lucru pe canalul său de Telegram, prognozând evoluţia evenimentelor. El a mai menţionat că personal ”este împotriva distrugerii Moldovei şi pentru păstrarea acesteia în cadrul integrităţii confederale”, transmite Știri.md.

”Apropo, îi sunt recunoscător Chişinăului pentru regimul facil care se menţine pentru Transnistria din 1992: poţi zbura în capitala Moldovei şi apoi te duci în siguranţă la Tiraspolul rebel, fără blocaj sever. Dacă moldovenii nu vor crede basmul european despre ”războiul de succes cu Rusia”, totul va fi liniştit şi pozitiv pentru ţările noastre”, a mai scris jurnalistul rus.

De asemenea, acesta n-a exclus ca ”asaltul asupra Odesei aproximativ până pe 2 mai va decide totul în operaţiunea militară specială”.

”În acest sens, avem o gamă largă de manevre, iar flota noastră îşi poate revendica satisfacţia pentru crucişătorul ”Moskva”, iar marinarii din trupele speciale vor putea demonstra o versiune a modului lor clasic de operare.

Bineînţeles, a scrie este mai uşor decât a lua cu asalt oraşele, sunt de acord. Dar a te preface că totul va decurge uşor tot nu este nici pe deplin util”, a scris Sladkov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Viteji rușii ăștia! Zelensky a arătat lumii întregi ca Putin o are mica iar pe rusi i-a învățat sa înainteze înapoi. Ucraina va scoate litera Z din alfabet !

  2. Nu mananca bors rusii. Chiar asta este intentia lor, de a lipsi Ucraina de iesire la Marea Neagra si a face lagatura cu Transnistria. UNde greseste Moldova in problema asta? La partea cu Transnistria. Pt ca nu o poate controla, nu o poate apara de rusi. De ce ? Pt ca Moldova se vrea “neutra”, deci incapabila de a tine piept dorinetelor rusilor, oricare ar fi ele. Daca rusii trec de Odesa, Moldova poate spune “la revedere Tarnsnistria” si pot sa stea linistiti in CSI, ca nu ii mai scoate nici naiba de acolo. Se dovedeste ca politica facuta de Snegur si urmasii lui a dus la acest lucru. Ce se poate face acum pt a scapa de rusi ? Apropierea de NATO si de Romania. Dar….. daca rusii trec de Odesa…. Dumnezeu cu mila, nimeni nu semai baga pt moldoveni, ca prosti au fost si sunt !

  3. Ba rahatule ,in Transnistria 1/3 sunt rusi ,1/3 moldoveni ,1/3 ucrainenieni!N u va mai luati dupa conducerea lor ci dupa oameni care o sa va dea ue!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *