Actualitate

Kozak revine la Chișinău!

 „Din câte cunosc acestă vizită este planificată. Din delegație va mai face parte ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patruşev, care este și preşedinte al Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. Vizita e planificată pentru săptămâna următoare, acum se discută agenda și etapele de desfașurare”, a declarat Vasile Șova..

Dmitri Patrușev este fiul lui Nikolai Patrușev, fostul șef al FSB (serviciul rus de securitate) și secretarul Consiliului de Securitate al FR.
De precizat că în ultimele zile s-a vehiculat informația precum că Dmitri Kozak ar urma să vină cu o vizită oficială la Chișinău.

Totodată, Igor Dodon, care se află cu o vizită de lucru la Minsk (Belarus), a anunțat anterior că va avea o întrevedere atât cu Kozak, cât și cu premierul rus Dmitri Medvedev.

De precizat că Dmitri Kozak a efectuat o vizită de lucru la începutul lunii iunie, în ultima săptămână când ar mai putea fi formată o majoritate parlamentară la Chișinău.

Reprezentanții PSRM au recunoscut ulterior că, anume datorită implicării lui Kozak, s-a reușit deblocarea situației și crearea coaliției de guvernământ dintre ACUM și PSRM care au dus la semnarea unei alianțe temporare pe 8 iunie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *