Actualitate

La comanda lui Dodon CNA și SIS au URMĂRIT judecătorii CCM inclusiv pe Domnica Manole / Se pregătesc PROVOCĂRI

„Pe 19 aprilie, Artur Gumeniuc, vicedirector SIS, fost lucrător în administrația lui Dodon, l-a informat pe Dodon că pe marțea trecută se pregătește lovitură la CC și e necesar de făcut ceva să nu se piardă puterea. Demisia lui Țurcan s-a întâmplat mai repede. Gumeniuc a dat-o în bară. Din acel moment a început o teroare asupra 4 judecători: Manole, Roșca, Șova, Țurcanu. Toți ei sunt filați chiar și în acest moment”.

„S-a făcut repede o ședință, unde a participat și Gumeniuc și Flocea, șef al CNA. Așa cum la SIS pot fi scurgeri de informație, pentru a secretiza toată informația – a fost ales CNA pentru desfășura operațiunea. Aici au fost atrași: Iaroslav Bâtcă, șef direcție asigurare operativă CNA, Starinschi Radu, șef secție filaj, Marcel Tabarcea – șef al direcției combaterea corupției, Drăguțanu Victor”.

Acești șefi de direcție și subalternii se ocupă acum cu filarea celor 4 judecători ai Curții Constituționale”.

„Tabarcea și Draguțanu au fost desemnați să găsească persoanele care au avut de suferit de pe urma deciziilor anterioare ale judecătoarei Domnica Manole. Aceștia ar urma să fie convinși să depună mărturii că i-ar fi dat mită Domnicăi Manole în trecut, pe vremea când activa judecătoare la Curtea de Apel. Pentru asta li s-ar asigura protecție”

„S-ar pregăti o discuție pentru lansare în spațiul public, unde vorbesc 2 persoane: Unul dintre ei chipurile i-ar fi dat fi dat mită Domnicăi Manole în bancote de 500 de Euro”

Silviu Tănase: Soarta politică a lui Igor Dodon este în mâinile Curții Constituționale

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *