Afaceri

La inceput de toamna bonusuri si reduceri pentru toata lumea

Pana la inceputul toamnei au ramas zile numarate. Multi s-au intors deja din concediu si se gandesc cu regret la clipele frumoase petrecute pe malul marii, la munte… Altii sunt in drum spre casa si se gandesc cu groaza la rutina in care urmeaza sa intre. Dar nu e totul pierdut caci fruntile voastre se vor descreti cand veti afla despre surprizele pe care vi le pregateste Orange. La inceput de toamna Orange ne surprinde placut cu noi oferte PrePay si Abonament, oferindu-le vechilor clienti, dar si celor noi, cu mai multe bonusuri, reduceri si servicii. Astfel, cei peste 1,6 mln. de utilizatori Orange vor putea sa comunice mai simplu si avantajos. Aceste declaratii le-a facut, marti, intr-o conferinta de presa, Jerome Poulain, director marketing si vanzari Orange Moldova.

 

Surprize pentru clientii noi
Clientii care se vor conecta pana la 30 septembrie 2009 la Abonament vor primi lunar cinci ore de convorbiri gratuite cu cinci numere Orange, timp de sase luni. Oferta este disponibila pentru toti cei care aleg Abonament Clasic o ora sau Intensiv de la 80 de lei in sus. Pentru clientii noi care prefera PrePay, Orange ofera mai multe minute pentru conversatii cu persoana draga. La conectare, ei vor primi 30 de minute gratuite lunar pentru a apela un numar selectat din reteaua Orange, timp de sase luni.

Vesti bune si pentru clientii vechi
Nu va intristati daca sunteti client vechi. Orange a pregatit cateva surprize si pentru voi. Cu noile Pachete Minute in retea, utilizatorii PrePay vor putea apela toate numerele Orange la orice ora, in orice zi a saptamanii, cu doar 75 bani/min. Iar daca va veti reincarca cu 50 de lei si mai mult prin terminalele de plata, utilizatorii PrePay vor primi un extra bonus de pana la 50% din suma adaugata in cont. Bonusul va putea fi folosit pentru convorbiri gratuite sambata si duminica cu oricine din familia Orange. Terminalele de plata, disponibile in centrele comerciale, magazine etc., sunt o modalitate simpla si comoda de achitare a serviciilor in orice zi, 24 de ore din 24.
Iar daca seara dupa ce reveniti de la serviciu, facultate etc., va place sa comunicati cu prietenii, rudele, sa stiti ca Orange s-a gandit si la dvs., convorbirile nocturne devenind acum si mai accesibile. Cu Optiunea PrePay Nocturna 2, pentru numai 20 de lei, clientii PrePay primesc 200 de minute pentru convorbiri in retea, de la 11 seara pana la 7 dimineata. In acest fel, costul unui minut de apel este de doar 10 bani/min.

Inca un avantaj pentru clientii Abonament

Inca un avantaj pentru clientii Abonament. Acestia vor beneficia de reduceri de pana la 40% pentru telefoane Nokia. Deci, daca v-ati plictisit de telefonul vechi si pana in prezent nu va puteati permite sa va cumparati unul nou din cauza crizei financiare, acum e momentul potrivit sa treceti la actiune. Pentru voi Orange vine cu o oferta speciala – Nokia 2610, Nokia 1680 si Nokia 5220 putand fi achizitionate la pret redus.

NOKIA 2610
499 lei
clasic si functional NOKIA 1680
619 lei
elegant si practic NOKIA 5220
1499 lei
original, cu music
player incorporat

In plus, cele mai populare optiuni Abonament vor putea fi folosite la doar 50 de lei. De la 1 septembrie, optiunile Abonament Timp Liber, Nopti Nelimitate si Duminici Nelimitate sunt la pret si mai avantajos – doar 50 de lei fiecare, fata de 70 de lei pana acum. O noutate placuta e si faptul ca din toamna, costul redus pentru aceste optiuni devine permanent. In acelasi timp, pentru optiunea Nopti Nelimitate convorbirile in reteaua Orange incep mai devreme – de la ora 22.00 seara pana la 8.00 dimineata.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *