Actualitate

LeaderSHE își deschide ușile pentru toate fetele

Și în acest an, "LeaderSHE-Young Women Leaders Academy" își propune să crească o nouă generație de lidere, care să contribuie substanțial la dezvoltarea democrației participative din țară. Proiectul are 4 componente de bază: sesiunile de instruire, în cadrul cărora poți învăța ce înseamnă să fii lider, care sunt secretele unui discurs bun, ce etichetă presupune o întâlnire oficială și multe alte informații utile.

Totodată, vei beneficia de întâlniri cu ambasadoarele LeaderSHE – doamne care îți vor relata ce cale au parcurs până a atinge succesul. Excelența Sa Ingrid Tersman, Liliana Palihovici, Olia Tira, Sanda Filat, Silvia Radu – sunt doar câteva dintre cele care au povestit despre provocările prin care au trecut, dar și despre victoriile pe care le-au savurat.

Pe lângă aceste două părți ale proiectului, vei afla pe propria piele ce înseamnă o relație de mentorat. Astfel, în funcție de interesele tale, vei avea parte de un mentor, care să îți ofere îndrumare pe calea ce ai ales-o.

Și, ultima etapă a proiectului o constituie scrierea și implementarea de proiecte. După ce vei fi aflat la nivel teoretic în ce constă crearea unui proiect, vei și avea ocazia să-ți transformi ideile în realitate, iar inițiativele tale să fie mai mult decât ceva scris pe hârtie!

Cu toate acestea, așa cum fiecare ediție vine cu elemente inovative, și de această dată am decis să trecem de limita celor 4 elemente-cheie. Astfel, pe parcursul celor 8 luni, vei avea ocazia să participi la diferite vizite de studiu, prin intermediul cărora să afli mai multe despre ce înseamnă să-ți dezvolți o afacere, așa cum au făcut-o participantele ediției a 3-a, când au fost la Incubatorul de Afaceri din Soroca. Sau, dacă ești interesată cum funcționează structurile de stat – acum ai ocazia să descoperi!

Nu mai ezita și aplică acum la proiectul care a obținut premiul de Cel mai Bun Proiect al Anului 2013, oferit de către Consiliul Național al Tinerilor din Moldova și Ministerul Tineretului și Sportului!

Timpul se scurge cu repeziciune, așa că nu aștepta mult și devino participantă LeaderSHE!

Află ce înseamnă creștere personală!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *