Ultima oră

Lionel Messi, liber de contract – Argentinianul nu mai este fotbalistul Barcelonei

Lionel Messi nu mai este în mod oficial jucătorul Barcelonei, contractul dintre starul argentinian și FC Barcelona expirând azi noapte. După 21 de ani, decarul catalanilor nu se mai află sub contract cu gruparea de pe Camp Nou.

Ultima înțelegere parafată între fotbalist și Barcelona avea ca dată limită 30 iunie 2021.

De joi (n.r. 1 iulie), Messi este liber de contract, iar fanii catalanilor și-au arătat deja nemulțumirea pe rețelele sociale. Conducerii catalane i se reproșează că nu a fost în stare să îi prelungească înțelegerea celui care a reușit să bată atât de multe recorduri în tricoul blau-grana.

În vârstă de 34 de ani, Messi se află în prezent la Copa America, acolo unde evoluează alături de naționala Argentinei.

Președintele Barcelonei cere răbdare

Joan Laporta a fost chestionat (miercuri) de presă în legătură cu contractul lui Messi. Oficialul catalan s-a rezumat să spună doar atât: "răbdare".

Fanilor Barcelonei tocmai răbdarea le lipsește în aceste momente, contractul lui Messi fiind o prioritate pentru ei de aproape un an de zile.

Un lucru e clar, în aceste momente FC Barcelona nu mai are voie să se folosească de imaginea lui Lionel Messi în promovarea noilor tricouri.

De asemenea, dacă fotbalistul s-ar accidenta la Copa America (se încheie pe 11 iulie) Barcelona nu ar mai primi din partea FIFA niciun fel de compensație, fiind vorba despre un fotbalist care nu se mai află sub contract cu gruparea blau-grana.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *