Actualitate

(LIVE 10 TV) Cod Galben: Repetenți la capitolul respectarea drepturilor omului

De R. Moldova rămâne repetentă la capitolul respectării drepturilor omului și cine este responsabil de resuscitarea acestui domeniu, voi încerca să aflu de la Veaceslav Balan, coordonator național al Oficiului ONU pentru drepturile Omului în Moldova și de la Dumitru Roman, reprezentant al oficiului Avocatului Poporului. La telefon va interveni și un activist care lucrează în sectorul dat. În a doua parte a emisiunii vom analiza reforma administrației publice locale. Asta înseamnă că în platou se va alătura un alt invitat, iar la telefon vom discuta cu primari din teritoriu.

Emisiunea de astăzi va avea două părți, a doua va fi despre hotărârea de săptămâna trecută a Parlamentului care a adoptat în lectură finală proiectul de lege care prevede atribuirea statutului de municipiu orașelor Cahul, Edineț, Hîncești, Orhei, Soroca, Ungheni, Strășeni și Ceadîr-Lunga. Inițiativa are drept scop stimularea dezvoltării economice a acestor localități. Despre aspectul dat discutăm cu Alexandru Osadci, coordonator de programe în cadrul Congresului Autorităților Locale din Moldova.

Emisiunea începe la ora 18:30 și durează până la 20:00. Aceasta poate fi urmărită pe rețelele Moldtelecom, poziția 29 și Starnet, poziția 36. Totodată, online va fi de luni până vineri pe privesc.eu și evident pe timpul.md.

Cod Galben, este o emisiune interactivă, de aceea puteți scrie comentarii, iar realizatorul le va da citire în direct. Comunicarea poate avea loc pe paginile de facebook: TIMPUL sau 10tv.md, dar și în comentarii la această postare.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *