Lumea

Lukaşenko i-a mulţumit lui Dumnezeu pentru că e dictatură în Belarus. „Aici domneşte ordinea şi bunăstarea”

Aleksandr Lukaşenko a declarat vineri, într-un discurs susţinut în timpul unei vizite la o societate agricolă din regiunea Gomel, că datorită “dictaturii în Belarus domneşte ordinea şi bunăstarea”.

Lukaşenko a mai spus că cetăţeni din “Occidentul bogat” vin la el în ţară ca să cumpere sare, potrivit agenţiei de presă oficiale belaruse Belta.

“Am deschis graniţa pentru ei înainte de Paştele catolic şi de Raduniţa, care va fi peste câteva zile (Paştele blajinilor sau Paştele morţilor, în lunea de după Duminica Tomii – n.r.). Să vină oamenii din Polonia, Lituania, Letonia să viziteze mormintele rudelor lor, aşa cum a fost întotdeauna. Le-am permis asta fără vize. Şi, ce să vezi, oamenii nu sunt lăsaţi să vină în Belarus. De ce? Pentru că oamenii vin la noi şi cumpără sare. Ei bine, nu au sare! Occidentul mare şi bogat nu are sare! Şi pentru ca oamenii să nu spună că belaruşii trăiesc normal, pur şi simplu nu îi lasă să vină. Asta e întreaga lor democraţie!”, a afirmat Lukaşenko, potrivit Agerpres.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *