Vedete

Madonna, enervată de Lady Gaga

Dacă în octombrie anul trecut, regina muzicii pop şi controversata Lady Gaga ironizau presupusa rivalitate dintre ele, printr-o luptă corp la corp regizată în emisiunea „Saturday Night Live", astăzi, Madonna nu se mai simte atât de onorată în ipostaza de model aspiraţional pentru Gaga, ci este mai degrabă deranjată de faptul că aceasta o copiază din ce în ce mai mult.

Lucru deranjant şi uşor de înţeles, mai ales dacă luăm în calcul videoclipul piesei „Alejandro”, care la doar patru zile de la lansarea oficială a depăşit pe YouTube 10 milioane de accesări, dar şi tabloidul american, care citează o sursă din apropierea veteranei Madge.

„Madonna se consideră unică, motiv pentru care nu trebuie să existe o versiune mai tânără a ceva ce este unic… efectiv o scoate din sărite faptul că Lady Gaga foloseşte moda şi stilul ei de a pune în scena un show într-un mod care îi determină pe ceilalţi să o numească «noua Madonna».“

Pe de altă parte, invitată în emisiunea lui Larry King în urmă cu câteva zile, Gaga susţinea că recentul clip este doar un omagiu adus reginei pop, iar în general, comparaţia cu aceasta o flatează.

Mai mult, Lady G. a ţinut să puncteze că odată cu înaintarea în vârstă împrumută din ce în ce mai mult din trăsăturile mamei ei, care, suprinzător, seamănă foarte mult cu Madonna.

Sursa: Unica
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *