Actualitate

Maia Sandu: Igor DODON și complicii lui au pornit o adevărată VÂNĂTOARE împotriva judecătorilor CCM

Primim informații de la organele de drept că Igor Dodon și complicii lui au pornit o adevărată vânătoare împotriva judecătorilor Curţii Constituţionale. Mașinăria statului a fost pusă la lucru pentru a caută motive de a pune presiune pe judecători și pe membrii familiilor lor, în încercarea de a impune o decizie convenabilă socialiștilor pe cazul împrumutului rusesc. Se pare că Dodon ține cu tot dinadinsul să devină Plahotniuc. Îi amintesc lui Dodon că Plahotniuc a fost nevoit să fugă subit din țară tocmai pentru că a trecut toate liniile roșii. Să nu pună la încercare și mai mult răbdarea poporului și așa obosit de corupție și sărăcie.

Și cei care îl slujesc pe Dodon trebuie să înceteze să îndeplinească ordine ilegale pentru că va veni ziua când vor răspunde, iar hoții nu vor mai fi la putere ca să îi protejeze.

Judecătorii Curții Constituționale trebuie lăsați să-și îndeplinească atribuțiile așa cum prevede Constituția – în mod independent, imparțial și să se supună exclusiv Constituției.

Silviu Tănase: Soarta politică a lui Igor Dodon este în mâinile Curții Constituționale

„Dodon a intrat în AGONIE?!” Deputat: Judecătorii Curții Constituționale SUNT URMĂRIȚI de structurile statului

Maia Sandu / facebook.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *