ROMÂNIA

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă huiduiți la Iași de Ziua Unirii. TVR a cenzurat momentul / VIDEO

Președintele PSD, Marcel Ciolacu și președintele PNL, Nicolae Ciucă, președintele camerei deputaților și premierul României, au fost huiduiți la Iași de către românii prezenți la eveniment.

Aflați pe scenă unde își țineau discursurile populiste, cei doi oficiali ai statului român au fost huiduiți.

Pe tot parcursul desfășurării discursurilor cetățenii și-au exprimat nemulțumirea.

În transmisiunea oficială realizată de către TVR microfoanele din mulțime au fost oprite și s-au utilizat doar microfoanele unidirecționale care primeau semnal din zona de tribună. TVR este folosit ca și instrument de propagandă a puterii și nu mai reflectă în mod corect realitatea din România. Acest lucru a dus la decredibilizarea acestei instituții publice.

Cu toate acestea pe fundal se pot auzi huiduielile românilor, nemulțumiți de cei care pretind că se ocupă de soarta românilor dar care în realitate au adus peste țară o criză profundă. Cenzura TVR nu a putut funcționa total deoarece nemulțumirea românilor a trecut dincolo de încercarea oficialilor de a masca acest moment jenant pentru ei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. nu zic ca n-ar merita-o dar nu era momentul. Hauristii dau inca o data dovada ca nu respecta Zilele istorice importante ale Romaniei.
    Haurica da dovada inca o data ca e agent de influenta rus !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *